Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Делікатесний» — 80 г;
- зелений горошок — 40 г;
- броколі — 160 г;
- вершкове масло — 20 г;
- морква — 1 шт.;
- бринза — 100 г;
- помідори — 60 г;
- материнка — щіпка;
- сіль, перець — до смаку;
- часник — 2 зубки;
- сметана — 1 ст. л.;
- яйця — 2 шт.;
- борошно — 1 ст. ложка;
- зелена цибуля — 10 г.
Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Броколі розділити на однакові суцвіття. Моркву нарізати великими кубиками. Нарізати помідори й зелену цибулю.
Підсмажити на вершковому маслі моркву до напівготовності з не дрібно порізаним часником. Наприкінці додати материнку й подрібнену зелену цибулю. Посолити.
У форму для запікання викласти підсмажені овочі (броколі, горошок). Покришити бринзу. Майонез збити з яйцями, сметаною, борошном. Посолити, поперчити. Залити овочі. Зверху викласти шматочки помідора. Запікати за температури 180 градусів протягом 40 хвилин.
Смачного!