Рецепти

Овочева запіканка з бринзою

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Броколі розділити на однакові суцвіття. Моркву нарізати великими кубиками. Нарізати помідори й зелену цибулю.
Підсмажити на вершковому маслі моркву до напівготовності з не дрібно порізаним часником. Наприкінці додати материнку й подрібнену зелену цибулю. Посолити.
У форму для запікання викласти підсмажені овочі (броколі, горошок). Покришити бринзу. Майонез збити з яйцями, сметаною, борошном. Посолити, поперчити. Залити овочі. Зверху викласти шматочки помідора. Запікати за температури 180 градусів протягом 40 хвилин.
Запікати за температури 180 градусів протягом 40 хвилин. Смачного!
Овочева запіканка з бринзою
prev
next
Овочева запіканка з бринзою
55 хв
2

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 80 г;
  • зелений горошок — 40 г;
  • броколі — 160 г;
  • вершкове масло — 20 г;
  • морква — 1 шт.;
  • бринза — 100 г;
  • помідори — 60 г;
  • материнка — щіпка;
  • сіль, перець — до смаку;
  • часник — 2 зубки;
  • сметана — 1 ст. л.;
  • яйця — 2 шт.;
  • борошно — 1 ст. ложка;
  • зелена цибуля — 10 г.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  2. Броколі розділити на однакові суцвіття. Моркву нарізати великими кубиками. Нарізати помідори й зелену цибулю.

  3. Підсмажити на вершковому маслі моркву до напівготовності з не дрібно порізаним часником. Наприкінці додати материнку й подрібнену зелену цибулю. Посолити.

  4. У форму для запікання викласти підсмажені овочі (броколі, горошок). Покришити бринзу. Майонез збити з яйцями, сметаною, борошном. Посолити, поперчити. Залити овочі. Зверху викласти шматочки помідора. Запікати за температури 180 градусів протягом 40 хвилин.

  5. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися