Інгредієнти:
- Філе індички – 300 г
- Баклажани – 300 г
- Цибуля ріпчаста – 50 г
- Кетчуп Торчин® «З паприкою» – 70 г
- Перець болгарський – 150 г
- Вино червоне – 60 г
- Часник – 15 г
- Сіль, цукор, перець
- Зелень
- Всі інгредієнти нарізати кубиками.
- Обсмажити їх зі спеціями. Влити вино та трохи протушкувати до випаровування алкоголю.
- Додати кетчуп Торчин® «З паприкою» та дати потомитись хвилин 15 на невеликому вогні. При подачі посипати зеленню.
Рагу – страва, історію та походження якої досі не можуть визначити. Її готували з давніх часів практично в усіх кухнях світу. Спробуйте оригінальний рецепт від Торчин®: насичений томатно-овочевий смак кетчупу Торчин® «З паприкою» доповнить ніжне філе індички з овочами, а вино додасть страві пряний смак та аромат.