Рецепти

Рагу з індички в томатному соусі

Рагу з індички в томатному соусі
Рагу з індички в томатному соусі
Рагу з індички в томатному соусі
Рагу з індички в томатному соусі
prev
next
Рагу з індички в томатному соусі

Інгредієнти:

  • філе індички – 300 г;
  • баклажани – 300 г;
  • цибуля ріпчаста – 50 г;
  • кетчуп від Торчин® «З паприкою» – 70 г;
  • перець болгарський – 150 г;
  • вино червоне – 60 г;
  • часник – 15 г;
  • сіль, цукор, перець;
  • зелень.

Легке рагу з індички – це чудове рішення у будь-яку пору року. Основа страви – дієтичне та ніжне філе птиці, яке важливо не пересушити.

Що ж стосується овочів, то в рагу з індички можна додати будь-які продукти, які ви вважаєте за краще гасити. Це може бути картопля, цибуля, морква, стручкова квасоля, броколі.

Етапи приготування рагу з індички

Наш рецепт рагу з індички готується просто та швидко. Ви впораєтеся зі стравою, навіть якщо раніше жодного разу її не готували. Весь процес приготування займає трохи більше півгодини.

При цьому на виході виходить повноцінний обід або вечеря на сім'ю. Готується рагу з індички в кілька послідовних етапів:

  1. Сковороду поставте на вогонь і влийте невелику кількість олії.
  2. Філе індички подрібніть на середні шматочки і викладіть у сковороду. Обсмажуйте до утворення золотистої скоринки.
  3. Додайте сіль і ретельно перемішайте.
  4. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. На брусочки поріжте болгарський перець.
  5. Додайте цибулю та перець у сковороду і все перемішайте.
  6. Поріжте баклажани на середні кубики і додайте до м'яса з овочами.
  7. Покладіть у сковороду зубчик часнику та влийте невелику кількість червоного вина. Додайте цукор та кетчуп Торчин «Ніжний», який подарує страві насичений томатний смак та приємний аромат пряних спецій.
  8. Перемішайте рагу з індички і нудьте його на повільному вогні до готовності.
  9. Подавати можна, посипавши дрібно рубаною зеленню. Смачного!

Із зазначеної кількості інгредієнтів ви зможете приготувати рагу з індички на 4-х осіб.

Варіанти приготування рагу з індички

Щоб приготувати рагу з індичкою, потрібно запастися свіжим філе птиці. Це основний інгредієнт, який обов'язково має бути у блюді. Інші складові можна варіювати на свій смак.

Щоб ви могли урізноманітнити меню своєї сім'ї, ми підготували кілька цікавих варіацій:

  1. Рагу з індички з картоплею. Виходить з першого разу навіть у тих, хто вперше намагається готувати страву. Філе індички поріжте на дрібні шматочки і покладіть у сковороду. Туди ж відправте дрібно нарізані цибулю та часник. Всипте натерту моркву та обсмажуйте до м'якості. Овочі з м'ясом перекладіть у глибоку каструлю. Туди ж залийте невелику кількість води, щоби вона покрила спекотне. Покладіть лавровий лист, додайте|добавляйте| сіль|соль| і перець. Зверху викладіть нарізану великими кубиками картоплю. Все ретельно перемішайте, накрийте кришкою та готуйте на повільному вогні 25-30 хвилин.
  2. Рагу з індички з капустою. Чому б не додати до тушкованої капусти м'ясні інгредієнти? Індичку наріжте на середні шматочки, посоліть і поперчіть. Наріжте капусту і трохи пам'ятайте її. Моркву натріть на тертці і змішайте з капустою. Подрібніть цибулю та обсмажте її на сковороді до м'якості. Додайте до цибулі індичку. У глибоку каструлю складіть моркву, частину капусти, м'ясо з цибулею. Зверху покладіть частину капусти, що залишилася. Покрийте блюдо слайсами томатів. У склянку води покладіть дві ложки томатної пасти, ретельно перемішайте до однорідної консистенції і залийте страву соусом. Гасіть рагу з індички 35-40 хвилин на повільному вогні.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися