Рецепти

Рагу з м'ясом та овочами

ragu
ragu
ragu
ragu
ragu
prev
next
ragu

Інгредієнти:

  • томатна заправка “Торчин” з болгарським перцем – 1 шт.;
  • картопля – 4 шт.;
  • м'ясо курки\філе стегна – 600 г;
  • квасоля консервована – 300 г;
  • вода – 500 мл;
  • зелень за смаком.

Не знаєте що швиденько приготувати на вечерю? Торчин має для вас легкий, а головне смачний та ароматний рецепт рагу з томатною заправкою “Торчин” з болгарським перцем, яка значно облегшить вам процес приготування.

Готуємо рагу

  1. Щоб приготувати рагу з м'ясом та овочами для початку підготуймо усі необхідні інгредієнти для нашого рецепта: ретельно промиваємо м'ясо, ріжемо його кубиками, нарізаємо великими кубиками картоплю, зливаємо рідину з квасолі.

     

    Ragu

     

  2. Розігріваємо пательню, додаємо олію й обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору.
  3. Потім кладемо м'ясо в каструлю й додаємо до неї нарізану великими кубиками картоплю та заливаємо все 500 літрами води. Варимо на середньому вогні близько 10 хвилин.

     

    Ragu

     

  4. За тим додаємо квасолю, томатну заправку “Торчин” з болгарським перцем, усе ретельно перемішуємо та тушкуємо до готовності.

     

    Ragu

     

При подачі за бажанням можна прикрасити страву зеленню.

Деякі правила для ідеального рагу

Нарізайте інгредієнти дрібніше, таким чином їм менше знадобиться часу для їх приготування. Також не додавайте в рагу багато рідини, адже може вийти суп. Адже насичений смак рагу додає не вода, а овочевий або м’ясний бульйон та невелика кількість вина.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися