Класичний розсольник — інгредієнти
Якщо ви хочете спробувати традиційний рецепт, варто дізнатися, як приготувати класичний розсольник. Готувати його досить просто — для класичного розсольнику вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- заправка "Торчин" з маринованими огірками – 1 шт.;
- картопля – 4 шт.;
- гомілки курячі – 3 шт.;
- перлова крупа – 150 г;
- вода – 2,5 л;
- сіль, перець — на свій смак;
- свіжа зелень — для прикраси.
Етапи приготування розсольнику
Для приготування розсольнику, дотримуйтесь простих вказівок:
- Перед тим як почати готувати розольник необхідно заздалегідь приготувати усі інгредієнти для нашого рецепта: ретельно промиваємо гомілки та перлову крупу, нарізаємо кубиками картоплю.
- До 2,5 літра води додаємо промиті гомілки, доводимо їх до кипіння, знімаємо піну, та даємо їм поваритись 10-15 хвилин.
- До відварених гомілок додаємо нарізану кубиками картоплю, промиту перлову крупу та варимо усе до готовності.
- Коли крупа буде готова, додаємо заправку "Торчин" з маринованими огірками, ретельно перемішуємо й даємо проваритись розсольнику ще 2 хвилини, щоб він закипів.
- За бажанням ви можете дістати гомілки, та відділити м’ясо від кістки й додати в суп;
- Дати розсольнику настоятися 15 хвилин, після чого прикрасити зеленню й подавати на стіл.
Приготування розсольнику не вимагає знання складних кулінарних процесів або екзотичних продуктів. Це проста, ситна й неймовірно смачна страва з особливою кислинкою, підкреслити яку вам допоможе заправка «Торчин» із маринованими огірками.
Також ви можете переглянути хвилинне відео приготування розсольнику.
Як швидко приготувати розсольник
Щоб приготувати розсольник швидко та легко, без засмажки та нарізання огірків - спробуйте заправку Торчин з маринованими огірками! Вона містить всі необхідні інгредієнти: дрібно натерті мариновані огірки, моркву та цибулю, зелень й спеції, що надають готовій страві приємний кисло-солодкий смак та пряний аромат. Із заправкою Торчин вам знадобиться всього 20 хвилин, щоб приготувати смачний та пряний розсольник.
Варіанти рецепта розсольнику
Розсольник — одне з найвідоміших і традиційних страв на нашій кухні. Мало хто не знає, що таке розсольник, адже його готують практично в кожній родині нарівні з такими знаменитими супами, як борщ або солянка. Розсольник обов’язково має бути наваристим і густим. Тому його варять на м’ясному бульйоні з додаванням перлової, рідше рисової, крупи. Але головна родзинка розсольнику — це солоні огірки. Саме вони надають супу характерний кислуватий смак, від якого просто течуть слинки.
Рецепт розсольнику знайомий багатьом із дитинства, а його смак викликає ностальгічні спогади.
Насправді приготування розсольнику таке ж варіативне, як і приготування борщу — у кожної господині свій власний перевірений рецепт, тому багато сперечаються про те, як же все-таки правильно його готувати.