Інгредієнти:
- куряче стегно — 4 шт.;
- майонез Торчин® «Європейський» — 2 ст. л.;
- ріпчаста цибуля — ½ шт.;
- сіль, перець — до смаку;
- мелений кмин — щіпка;
- куряче яйце — 2 шт.;
- панірувальні сухарі — 100 г;
- борошно — 3 ст. л.;
- олія для смаження — 100 г.
Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Куряче стегно відокремити від кістки й шкіри.
Подрібнити разом із цибулею. Додати 1 ст. ложку майонезу, сіль, перець, кмин.
Яйця збити з майонезом. На плівці сформувати з нарізаної маси круг завтовшки 1-2 см. Обкачати його в борошні. Потім — у яєчній суміші. Після цього — у сухарях.
Сковороду нагріти, влити олію. Щойно олія нагріється, опустити шніцель. Смажити спочатку з одного боку 2-3 хвилини, потім з другого боку 3 хвилини.
Діставши шніцель, покласти на тарілочку із серветкою, щоб увібралася зайва олія.
Подавати цілим або нарізаним із соусом.
Смачного!