Рецепти

Рулет з лаваша з крабовими паличками

Лаваш з крабовими паличками
prev
next
Лаваш з крабовими паличками

Інгредієнти: 

  • лаваш прямокутної форми – 1 упаковка;
  • яйця – 4 шт.;
  • крабові палички – 1 упаковка;
  • кукурудза – 100 г;
  • огірок 1–2 шт.;
  • сир – 100 г;
  • майонез – 50 г;
  • копчена паприка.

Якщо ви любите салат з крабових паличок та шукаєте нову цікаву форму подачі такого салату – тоді цей рецепт для вас. Рулет з лаваша з крабовими паличками – це смачна і зручна закуска для святкового столу або в будь-який час, коли захочете побалувати себе і близьких смачненьким.

Готуємо рулет з лаваша

  1. Підготуємо інгредієнти для начинки лаваша. Яйця потрібно відварити в круту, та подрібнити. На середній терці натріть сир. Огірок нарізати тонкими слайсами. Обирайте на свій смак свіжий або солоний огірок, обидва варіанти смакують гарно.
  2. Змішайте подрібнені яйця, сир, кукурудзу і майонез. Також можете покласти копчену паприку, вона додасть нотки «легкого димку» до смаку. 
  3. Розгорніть лаваш та змастіть його підготовленою намазкою. Товщина намазки має бути пару міліметрів. 
  4. Зверху викладіть слайси огірка, а в середину покладіть крабові палички.
  5. Скрутіть лаваш у рулет та покладіть на 30 хвилин до холодильника. Перед подачею до столу достаньте рулет з холодильника та наріжте кільцями, прикрасьте зверху зеленню.

Вуаля, у вас вийшла легка і смачна закуска. Впевнені, що навіть ті, хто вже звик до ординарного салату з крабовими паличками, оцінять нову його подачі у вигляді такої закуски з лаваша.

 

Цікаві закуски з лаваша

Лаваш прекрасно підходить для різноманітних закусок, які гарно виглядають на столі а також зручні для того, щоб взяти їх з собою, наприклад на пікнік.

Існує багато різноманітних закусок з лаваша від овочевих, сирних та м’ясних, до більш вишуканих варіантів з креветками, червоною рибою та ін.

Ось нижче декілька прикладів цікавих варіантів закусок з лаваша, які нам зустрілись:

  • Рулет з тунця та в’ялених томатів. Розімніть виделкою тунець, додайте подрібнені в’ялені томати, все змішайте з майонезом. Такою намазкою змастіть лаваш та закрутіть в рулет.
  • Рулет з омлетом і салатом. Лаваш змащується тоненьким прошарком крем-сиру, в середину кладете тоненький омлет на який розкладаєте листя салату і свіжий помідор.
  • Запечений рулет з лаваша. Шинка, сир викладаються на змащений кетчупом лаваш. Все це закручується в рол, розрізається кільцями, викладається на деко та запікається 10 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія. Виходить гаряча закуска, схожа на домашню піцу.

Також для різноманіття ви можете обирати кольоровий лаваш, наприклад, зелений зі шпинатом, або червоний з томатами.

 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися