Інгредієнти:
- Відварене куряче філе – 1 шт.
- Лист салату – 3-4 шт.
- Томати чері – 150 г
- Сир фета – 100 г
- Руккола – 50 г
- Салатна зправка:
- Гірчиця Торчин® «Діжонська» – 1 ст. л.
- Оливкова олія – 1 ст. л.
- Сік лимона
- У глибоку тарілку покладіть листя салату, руколу, помідори чері, відварену курячу грудку.
- Приготуйте заправку до салату: до оливкової олії додайте лимонний сік і 2 ст. л. гірчиці Торчин® «Діжонська».
- Додайте заправку до салату та перемішайте.
- Зверху посипте сиром фета.
- Бон аппетіт!
Салат із діжонською гірчицею – відмінний варіант для швидкого обіду або легкої вечері! Повна тарілка салатного листя, сиру фета та курячого філе не вимагає складного приготування. Головний секрет – легка й смачна заправка, яка підійде до будь-якого салату: Торчин® «Діджонська» з цільними зернами у поєднанні з лимонним соком і оливковою олією посилить смак і аромат страви, надавши йому ніжної гостроти.