Рецепти

Салат із діжонською гірчицею

Салат із діжонською гірчицею
Салат із діжонською гірчицею
Салат із діжонською гірчицею
Салат із діжонською гірчицею
Салат із діжонською гірчицею
prev
next
Салат із діжонською гірчицею

Інгредієнти:

  • Відварене куряче філе – 1 шт.
  • Лист салату – 3-4 шт.
  • Томати чері – 150 г
  • Сир фета – 100 г
  • Руккола – 50 г
  • Салатна зправка:
  • Гірчиця Торчин® «Діжонська» – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Сік лимона
  1. У глибоку тарілку покладіть листя салату, руколу, помідори чері, відварену курячу грудку.
  2. Приготуйте заправку до салату: до оливкової олії додайте лимонний сік і 2 ст. л. гірчиці Торчин® «Діжонська».
  3. Додайте заправку до салату та перемішайте.
  4. Зверху посипте сиром фета.
  5. Бон аппетіт!

Салат із діжонською гірчицею – відмінний варіант для швидкого обіду або легкої вечері! Повна тарілка салатного листя, сиру фета та курячого філе не вимагає складного приготування. Головний секрет – легка й смачна заправка, яка підійде до будь-якого салату: Торчин® «Діджонська» з цільними зернами у поєднанні з лимонним соком і оливковою олією посилить смак і аромат страви, надавши йому ніжної гостроти.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися