Рецепти

Сендвіч на грилі

1
1
1
1
prev
next
1
60 хв
1

Інгредієнти:

  • тостовий білий хліб — 12 шматочків;
  • помідор — 2 шт.;
  • листя салату — 100 г;
  • куряче філе або шинка — 200 г;
  • сир для сендвічів Чеддер — 4 слайси;
  • соус Торчин® “Бургер” — 2-4 ст.л.

Рецепт сендвічів на грилі підходить для великої компанії під час активного відпочинку на природі. Ми пропонуємо зробити не просто сендвіч, а клаб-сендвіч - це такий “двоповерховий” бутерброд у формі трикутника, який зручно і смачно їсти.
Тільки уявіть, гарячий запечений хліб з ароматом диму, під яким тане сир, у поєднанні з шинкою, соковитим томатом і хрустким салатом.
 

Готуємо сендвічі на грилі

 

  1. Підготуйте всі інгредієнти для сендвічів, щоб коли знімете з грилю запечений хліб, одразу зібрати всі прошарки. У рецепті вказано кількість інгредієнтів для чотирьох сендвічів.
  2. Помідор помити та нарізати тонкими кружечками.
  3. Листя салату промийте під холодною води та просушіть його на рушнику. Важливо, щоб листя було сухим.
  4. Шинка теж має бути нарізана на тонкі слайси (можна  купити вже нарізану).
  5. Беремо тостовий хліб, кладемо на решітку-гриль і підсмажуємо кожен шматочок  з обох боків до появі золотистої скоринки.
  6. На підсмажений тост накладаємо соус Торчин® “Бургер” і розподіляємо його по всій поверхні.123

     

  7. Далі викладаємо наступні прошарки сендвіча — листя салату, зверху два шматочки шинки, два кружечки помідора і накриваємо все квадратиком сиру для сендвічів (наприклад, таким як Чеддер). 123

     

  8. Закриваємо все іншим тостом, який попередньо змастили  соусом Торчин® “Бургер”, не шкодуйте соусу, адже саме завдяки йому сендвіч виходить соковитим.
  9. Потім ще раз повторюємо — листя салату, два шматочки шинки, два кружечки помідора і зверху сиру для сендвічів. Закриваємо третім підсмаженим на грилі тостом. Легенько притискаємо все це рукою.123

     

  10. Розрізаємо сендвіч на дві частини по діагоналі, щоб вийшли сендвічі трикутної форми.
  11. Ще раз натискаємо легенько кожен “трикутник” рукою так, щоб з країв трішечки просочився соус. Так інгредієнти більше з’єднаються між собою і сир почне танути під температури підсмаженого тосту. Закріплюємо шпажками для бутербродів.
  12. Аналогічно зберіть другий сендвіч. Перед подачею можна трохи підсмажити, щоб вони були гарячими і сир в середині розплавився.

Така закуска готується елементарно із доступних всім інгредієнтів. Просто підсмажили хліб, змазали соусом, швидко зібрали сендвіч і до столу. Сендвічі на грилі подобаються всім без винятку. Головне, не шкодуйте соусу і смачно стисніть прошарки сендвіча перед подачею.
Смакують прекрасно у гарячому та холодному вигляді. Забирайте цей рецепт до своєї колекції гриль-меню.
Ідеї для сендвіча на грилі
Пікнік і сендвічі на грилі — ідеальна комбінація. Готуючи їх, ви можете сміливо експериментувати з начинкою, змінюючи її відповідно до ваших персональних вподобань. Головне дотримуйтеся формули - три шари тостового хліба, змазаного соусом. Тостовий хліб можна брати класичний білий,  житній тощо.
Шинку може замінити куряче філе, запечене на грилі. Для цього візьміть цілий шматок філе, обмажте його соусом Торчин® “Бургер” та запікайте по 5 хвилин з кожної сторони. Готове філе розріжте на тонкі слайси та додавайте їх у сендвіч.
Також, пропонуємо вегетаріанський варіант сендвічів на грилі із запеченим баклажаном.

  1. Баклажан помийте, наріжте тонкими смужками, змастіть рослинною олією, сіллю та улюбленими спеціями. Покладіть на барбекю і смажте до 5 хвилин.
  2. Підсмажте тости на грилі.
  3. Змастіть тост соусом Торчин® “Бургер”, зверху покладіть дві смужки баклажана.
  4. Потім два тоненьких кружечки помідора, листя салату і сир для сендвічів типу Чеддер.
  5. Закриваємо гарячим тостом, який попередньо змастили майонезом Торчин® “з соусом BBQ” і повторюємо всі прошарки ще раз.

Сендвічі на грилі можна подавати з будь-якими овочами.
 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися