Інгредієнти:
- Телятина – 350 гр
- Вода газована – 500 мл
- Базилік – 50 гр
- Майонез Торчин «Європейський» – 150 гр
- Цибуля ріпчаста – 50 гр
- Сіль морська, перець – за смаком
- Кетчуп Торчин «До шашлику» – 100 гр
- Лаваш – 1 шт
- Підготувати всі необхідні інгредієнти.
- Телятину нарізати кубиком 4-5 см, залити водою та залишити під накритою кришкою в холодильнику на 1 годину. Таким чином, м’ясо набереться вологи та буде більш соковитим.
- Базилік перетерти в ступці с морською сіллю, перцем та цибулею. Змішати з майонезом. Дістати м’ясо та обсушити від зайвої вологи. Нанизати на шампур. Ретельно натерти сумішшю базиліка й майонезу. Залишити на 30 хвилин в холодильнику.
- Смажити шашлик на добре розігрітому вугіллі 15-20 хвилин.
- Подавати з підігрітим лавашем та кетчупом. Смачного!