Рецепти
Борщ
80 хв
5

Інгредієнти:

  • Бульйон – 1100 г
  • Картопля – 75 г
  • Морква – 40 г
  • Цибуля ріпчаста – 40 г
  • Буряк – 90 г
  • Яловичина – 90 г
  • Капуста – 75 г
  • Квасоля – 60 г
  • Перець болгарський – 30 г
  • Сметана – 25 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 120 г
  • Цукор – 12 г
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Лимонний сік – 15 г
  • Сіль, перець
  • Олія соняшникова
  • Мускатний горіх
  1. Відварити квасолю.
  2. Нарізати буряк соломкою, замаринувати у соку лимона і обсмажити з додаванням цукру.
  3. Приготувати бульйон із яловичини, лаврового листа та запашного перцю.
  4. Цибулю та моркву нарізати соломкою та обсмажити з додаванням кетчупу Торчин® «Лагідний», солі та часнику.
  5. Додати нарізану соломкою капусту.
  6. В отриманому бульйоні відварити нарізану кубиками картоплю до напівготовності.
  7. Потім додати обсмажені овочі та варити до готовності 10-15 хв.
  8. Дати борщу настоятися 20 хв.
  9. Подавати зі сметаною та зеленню.