Рецепти

Борщ з грибами і квасолею - ТОРЧИН®

Відваріть м'ясний бульйон.
Додайте в нього замочену квасолю, яка стояла у воді 6 годин. Через годину додайте капусту.
Потім, через 5 хвилин - картопля і гриби.
Через 15 хв. додайте заправку для борщу.
Ще один смачний рецепт борщу на замітку! Смачного!
Борщ з грибами і квасолею - ТОРЧИН®
prev
next
Борщ з грибами і квасолею - ТОРЧИН®
120 хв
8

Інгредієнти:

  • Вода - 2,5 л
  • Реберця яловичі - 300 г
  • Капуста - 200 г
  • Картопля - 300 г
  • Квасоля (червона або чорна) - 200 г
  • Печериці королівські (коричневі) - 200 г
  • Часник - 1 зубок
  • Перець горошок
  • Сіль
  • Цибуля – 1 шт.
  • Заправка для борщу Торчин® «Томатна з буряком»
  1. Відваріть м'ясний бульйон. 

  2. Додайте в нього замочену квасолю, яка стояла у воді 6 годин. Через годину додайте капусту.

  3. Потім, через 5 хвилин - картопля і гриби.

  4. Через 15 хв. додайте заправку для борщу.

  5. Ще один смачний рецепт борщу на замітку!

  6. Смачного!

Борщ - українська національна страва. Особливість його в тому, що у кожної господині свій фірмовий рецепт борщу, і кожен такий рецепт по-своєму смачний. Торчин® теж знає чимало хороших рецептів смачного перевіреного борщу. Тому борщ, приготовлений з заправкою від Торчин®, завжди виходить наваристим, насиченим і апетитним. Чи готові дізнатися такий новенький рецепт?

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
avatar
Veronicka
пн, 02/08/2021 - 15:21

Найсмачніший борщ , завжди тільки його готую!