Рецепти
Інгредієнти:
- Вода - 2,5 л
- Реберця яловичі - 300 г
- Капуста - 200 г
- Картопля - 300 г
- Квасоля (червона або чорна) - 200 г
- Печериці королівські (коричневі) - 200 г
- Часник - 1 зубок
- Перець горошок
- Сіль
- Цибуля – 1 шт.
- Заправка для борщу Торчин® «Томатна з буряком»
Відваріть м'ясний бульйон.
Додайте в нього замочену квасолю, яка стояла у воді 6 годин. Через годину додайте капусту.
Потім, через 5 хвилин - картопля і гриби.
Через 15 хв. додайте заправку для борщу.
Ще один смачний рецепт борщу на замітку!
Смачного!
Борщ - українська національна страва. Особливість його в тому, що у кожної господині свій фірмовий рецепт борщу, і кожен такий рецепт по-своєму смачний. Торчин® теж знає чимало хороших рецептів смачного перевіреного борщу. Тому борщ, приготовлений з заправкою від Торчин®, завжди виходить наваристим, насиченим і апетитним. Чи готові дізнатися такий новенький рецепт?
Найсмачніший борщ , завжди тільки його готую!