Рецепти

Крем-суп зі шпинатом

Крем-суп зі шпинатом
30 хв
4

Інгредієнти:

  • Бульйон овочевий або курячий – 630 г
  • Шпинат заморожений – 381 г
  • Майонез Торчин® «Делікатесний» – 240 г
  • Вершки – 240 г
  • Хліб білий – 45 г
  • Перець чорний, часник сушений, коріандр – по 3 г
  1. Відварити шпинат у курячому / овочевому бульйоні або воді (10 хв). Додати спеції, вершки і готувати ще 5 хв.
  2. Потім збити у блендері з додаванням майонезу Торчин® «Делікатесний».
  3. На готову страву викласти хрумкі сухариками. Смачного!

Шпинатний крем-суп – гордість французької кухні. І не дивно, що ця страва поєднала у собі максимум смаку та користі. Використайте майонез Торчин® «Делікатесний», аби надати легкості вашій страві. М’який та ніжний вершковий смак супу задовольнить найвибагливішого гурмана. Спробуйте!