Інгредієнти:
- бульйон овочевий або курячий – 650 мл;
- шпинат – 380 г;
- вершки – 250 мл;
- майонез Торчин® “Делікатесний” – 240 г;
- хліб (сухарики) – 45 г;
- цукор – 2 ч. ложки;
- чорний перець – 3 г;
- сушений часник – 3 г;
- коріандр – 3 г.
Суп зі шпинатом – це легкий літній суп, який буде особливо смакувати у спекотну погоду. Легка кислинка шпинату надасть освіжаючого післясмаку. Спробуйте!
- Бульйон доведіть до кипіння.
- Додайте в нього шпинат - готуйте 10 хвилин.
- Додайте вершки та ретельно перемішайте.
- За допомогою блендера перебийте суп до однорідності.
- Поставте знову на вогонь і доведіть до кипіння.
- Додайте майонез Торчин “Делікатесний” - перемішайте.
- Розлийте по тарілках та прикрасьте сухариками.
Смачного!
Секрети кухарів, як готувати крем-суп зі шпинатом
У світі існує достатньо рецептів для приготування супу зі шпинатом. Але кожен із професійних кухарів застосовує такі секрети, які дозволяють цій страві розкритися по-справжньому:
• До супу зі шпинатом можна додати різні види капусти, кукурудзу, сочевицю, картоплю, моркву, перець. З їх допомогою крем суп отримає виражений аромат та насичений смак.
• Також шпинат дуже добре поєднується зі спеціями. Тому ви можете додавати на свій розсуд часник, запашний перець та інші улюблені спеції.
• Крім вершків, до супу зі шпинатом можна додати гриби, бекон, сир, яйце-пашот або навіть лосось.
• Шпинат можна зберігати у замороженому вигляді, при цьому він не втрачає своїх властивостей і корисних вітамінів. Саме тому суп зі шпинатом буде дуже корисним у зимовий час, коли немає повноцінного доступу до свіжих овочів.
• Щоб суп зі шпинатом не втратив насичений зелений колір, необхідно контролювати час приготування та не переварити його.
• Як прикрасу можна використовувати не лише хрумкі сухарики, але й карамелізовану цибулю.
Існує багато різних видів крем-супу зі шпинатом, які ви зможете приготувати за своїм смаком. Але рецепт від Торчин - перевірений роками, який сподобався багатьом. Приготуйте і ви!