Інгредієнти:
- Бульйон овочевий або курячий – 630 г
- Шпинат заморожений – 381 г
- Майонез Торчин® «Делікатесний» – 240 г
- Вершки – 240 г
- Хліб білий – 45 г
- Перець чорний, часник сушений, коріандр – по 3 г
- Відварити шпинат у курячому / овочевому бульйоні або воді (10 хв). Додати спеції, вершки і готувати ще 5 хв.
- Потім збити у блендері з додаванням майонезу Торчин® «Делікатесний».
- На готову страву викласти хрумкі сухариками. Смачного!
Шпинатний крем-суп – гордість французької кухні. І не дивно, що ця страва поєднала у собі максимум смаку та користі. Використайте майонез Торчин® «Делікатесний», аби надати легкості вашій страві. М’який та ніжний вершковий смак супу задовольнить найвибагливішого гурмана. Спробуйте!