Рецепти

Крем-суп зі шпинатом

Крем-суп зі шпинатом
Крем-суп зі шпинатом
Крем-суп зі шпинатом
Крем-суп зі шпинатом
prev
next
Крем-суп зі шпинатом

Інгредієнти:

  • бульйон – 650 мл;
  • шпинат – 380 г;
  • вершки – 250 мл;
  • майонез від Торчин® “Делікатесний” – 240 г.

Суп зі шпинатом – це легкий літній суп, який можна приготувати для всієї родини. Шпинат має багато білка та клітковини. Більше того, шпинат є низькокалорійним продуктом.

Як приготувати суп зі шпинатом?

Час приготування займає лише 30 хвилин. Для цього необхідно підготувати всі інгредієнти та виконати наступні етапи у послідовності:

  1. Ставимо на плиту бульйон і додаємо в нього шпинат.
  2. Проварюємо 10 хвилин.
  3. Додаємо вершки та добре перемішуємо.
  4. За допомогою блендера подрібнюємо до однорідного стану і ставимо на вогонь варитися.
  5. Додаємо майонез Торчин “Делікатесний” та добре перемішуємо.
  6. Розливаємо по тарілках.
  7. Як прикрасу можна додати сухарики та насолоджуємось.

Смачного!

Секрети кухарів, як готувати крем-суп зі шпинатом

У світі існує достатньо рецептів для приготування шпинатного супу. Але кожен із професійних кухарів застосовує такі секрети, які дозволяють цій страві розкритися по-справжньому:

  • Оскільки шпинат практично не має смаку, то в суп зі шпинатом можна покласти зовсім різні інгредієнти. Ви можете додати різні види капусти, кукурудзу, сочевицю, картопля, морква, перець або листяні овочі. З їх допомогою шпинатний крем суп отримає виражений аромат та присмак.
  • Також шпинат дуже добре поєднується зі спеціями. Тому ви можете спокійно додавати на свій розсуд часник, запашний перець чи інші види перцю.
  • Крім вершків, до супу зі шпинатом можна додати гриби, бекон, сир, яйце-пашот або навіть лосося. Це не тільки додасть смаку шпинатному супу, але і слідує його більш ситним, але він залишиться низькокалорійним.
  • Шпинат можна зберігати у замороженому вигляді, при цьому він не втрачає своїх властивостей і корисних вітамінів. Саме тому суп зі шпинатом буде дуже корисним у зимовий час, коли немає повноцінного доступу до свіжих овочів.
  • Щоб суп зі шпинатом не втратив насичений зелений колір, необхідно контролювати час приготування та не переварити його.
  • Як прикрасу можна використовувати не лише хрусткі сухарики, але й карамелізовану цибулю. Існує багато різних видів крем-супу зі шпинатом, які ви зможете приготувати за власним вибором. Але рецепт від компанії Торчин буде перевіреним роками, який сподобався багатьом домогосподаркам.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися