Рецепти

Канапки з оселедцем

Канапки з оселедцем
Канапки з оселедцем
Канапки з оселедцем
123
prev
next
123
30 хв
6

Інгредієнти: 

  • свіжий оселедець — 2 шт.; 
  • свіжий огірок — 3 шт.; 
  • буряк — 1 шт.; 
  • лимон — 1 шт.; 
  • фіолетова цибуля — 1 шт.; 
  • цукор — 1 ч. л.; 
  • ягоди смородини або журавлини — 50 г; 
  • багет — 70 г; 
  • зелена цибуля — 20 г; 
  • рослинна олія — 3 ст. л.; 
  • гірчиця Торчин® «Діжонська» — 0,5 упаковки; 
  • соус Торчин® «Тартар» для подачі. 

Канапки для святкового столу — це обов'язкова програма меню. Пропонуємо почастувати гостей канапками із підсмаженого хрусткого багета, змащеного соусом «Тартар», і оселедця в  гірчичному маринаді. Плюс трохи овочевих нот із огірка і буряка. Це буде хіт. 

Унікальність цим канапкам надає маринад на основі «Діжонської»  гірчиці Торчин® з цільними гірчичними зернами, в якому ми попередньо маринуємо оселедець. . Смакує неймовірно. 

Готуємо канапки з оселедцем 

  1. Починаємо з маринаду для солоного оселедця. Змішати гірчицю Торчин® «Діжонська», рослинну олію і цукор. Додати цедру одного лимона. Перемішати. 123
  2. Оселедець очистити та нарізати довгими смужками. 
  3. Очищену фіолетову цибулю нарізати тонкими кільцями. 
  4. На дно скляної банки викласти цибулю, а зверху оселедець і залити маринадом. Повторити кілька таких прошарків. 123
  5. Поставити у холодильник мінімум на три години, можна на ніч. 
  6. Багет нарізати скибочками та підсмажити їх на сухій сковороді. 
  7. Остудити та намастити кожну соусом Торчин® «Тартар». 
  8. Огірок помити, очистити від шкірки та нарізати слайсами. 
  9. Відварений або запечений буряк також очистити та нарізати тоненькими слайсами.   
  10. Маринований оселедець нарізаємо шматочками. 
  11. На багет із соусом «Тартар» викласти слайс огірка, а зверху оселедець. Те саме робимо з іншою частиною багета, тільки замість огірка кладемо буряк. 123

Прикрашаємо канапки лимонною цедрою, ягодами, зеленою та синьою цибулею. Ідеальне яскраве смакове поєднання до страв із картоплі. 

Секрети приготування канапок з оселедцем 

Основний елемент канапок — це оселедець. Канапки з оселедцем вважаються класикою бутербродної культури. Чого тільки вартує смореброд! Це традиційний відкритий бутерброд, що походить із країн північної Європи. Простими словами, це канапка із житнього хліба з оселедцем, до яких додається щось із овочів. Наприклад, маринована цибуля, бурячок, слайси квашеного огірка або якась намазка. Часто смореброд переростає у повноцінну страву через додавання різних інгредієнтів до хліба з оселедцем. 

Тож, експерементуйте з вашими смачними канапками із оселедцем. Хіба зауважте, що перед маринування солону рибу важливо очистити від нутpoщів і темної плівки, якa знaxoдитьcя нa внутрішніх стінках чepeвця. Зняти шкіру, видалити плавники, вибрати всі кісточки, особливо дрібні. 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися