Інгредієнти:
- болгарський перець – 1 шт.;
- сир фета – 100 г;
- кисломолочний сир – 50 г;
- соус Торчин® Папрік – 50 г;
- листкове тісто – 500 г.
Здавалось, ну що може бути такого вражаючого в закусці з листкового тіста. А якщо подати їх у вигляді трубочок у формі морквинок? Така подача закуски з листкового тіста привертає увагу та створює святкову атмосферу на столі.
В середину такої закуски з листкового тіста ви можете покласти велике різноманіття начинок, але ми приготували для вас свій цікавий варіант. Спробуйте таку начинку з комбінації сиру, запеченого перцю, та Торчин® Папрік. Ви можете міксувати у своїй пропорції фету та кисломолочний сир, або приготувати тільки з одним видом сиру на свій смак.
Готуємо закуски з листкового тіста
- Розморозте листкове тісто та наріжте його смужками по 1,5 см в ширину. З пергаменту скрутіть конуси, на які намотуйте смужки таким чином, щоб у вас утворились трубочки конусоподібної форми.
- Кожну трубочку покладіть на пергамент та випікайте у попередньо розігрітій духовці за температури 180 градусів Цельсія, орієнтовно 15–20 хвилин. Час випікання можете залежати від типу пристрою та к-ть виробів у ньому.
- Для приготування начинки необхідно запекти перець. Для цього розріжте перець навпіл та звільніть його від насіння. Викладіть перці на деко, змащене олією, випікайте в режимі верхнього гриль так, щоб шкірка перця стала чорною. Запечені перці очистіть від шкірки.
- До чаші блендера покладіть фету і кисломолочний сир, додайте очищений запечений перець та соус Торчин® Папрік. Перебийте все блендером до однорідності.
- В охолоджені «морквинки» додайте підготовлену начинку. Це зручніше зробити за допомогою кондитерського мішку, але якщо у вас його не має, можна зробити за допомогою ложки.
- Викладіть «морквинки» на блюдо та прикрасьте петрушкою.
«Морквинки» краще трохи охолодити в холодильнику і після цього вже подавати на стіл.
Яскрава і сучасна закуска з листковго тіста – готова.
Цікаві смаки закусок з листкового тіста
Дійсно, до листкового тіста можна додати будь-яку начинку. Тут обираєте ви за вашим смаком і вподобаннями. Ось декілька цікавих варіантів, які ви можете приготувати:
- Начинка з плавленого сиру з майонезом та часником. Дрібно натертий сир і часник заправляємо майонезом Торчин® Європейський та начиняємо «морквинки».
- Начинка з тунцем солоним огірком та яйцями. Всі ці інгредієнти добре перемішуємо з майонезом Торчин® Європейський і начиняємо їх до трубочок.
- Начинка зі смаженими грибами. Смажені гриби, варені яйця та солоний огірок змішуємо з соусом Торчин® Тар-Тар і додаємо до «морквинок».
Експериментуйте зі смаками разом з Торчин® та створюйте свою, щоразу особливу страву.