Рецепти

Мариновані огірки з чилі

marinovani-ogirki-chili
prev
next
marinovani-ogirki-chili
120 хв
6

Інгредієнти:

  • огірки – 4,5 кг;
  • кетчуп «Торчин» ® «Чилі» – 8 ст. л.;
  • сіль кам'яна – 2 ст. л.;
  • цукор – 1 склянка;
  • оцет – 1 стакан;
  • вода – 1,5 літри;
  • часник – 2 головки;
  • лавровий лист;
  • запашний і чорний перець;
  • перець чилі.

Пропонуємо спробувати наш фірмовий рецепт із гострим кетчупом «Чилі». Це оригінальний рецепт з упаковки, перевірений роками професійними шеф-кухарями та багатьма господинями. У такому маринаді огірки виходять хрумкими, пікантними, з насиченим кисло-солодким смаком.

Як замаринувати огірки за рецептом Торчин

Перед початком маринування огірків підготуйте банки та всі необхідні компоненти згідно рецепту. Далі слідуйте наступним крокам.

  1. Першим кроком потрібно підготувати огірки. Ми рекомендуємо, після того, як огірки будуть вимиті, замочити їх у воді приблизно на 2 години. Це важливий крок, адже огірки вберуть необхідну їм кількість води і тоді будуть більш пружними.

     

    Marynovany_ogirky

     

  2. Другим кроком - готуємо маринад. В окріп додайте сіль, цукор, оцет і кетчуп «Чилі». Проваріть суміш протягом 10 хвилин.
     

    Marynovany_ogirky

     

  3. На дно стерилізованих банок покладіть часник, перець горошком, перець чилі і лавровий лист.
     

    Marynovany_ogirky

     

  4. Наповніть банку огірками якомога щільніше і залийте маринадом.
     

    Marynovany_ogirky

     

  5. Переверніть закриті банки і залиште їх у теплі на 12 годин. Після цього приберіть їх у темне прохолодне місце. Готовими для споживання огірки будуть не раніше ніж через три тижні.
     

    Marynovany_ogirky

     

Готуйтеся хрустіти всю зиму та пригощати близьких гостро-солодкою закускою!

Також ми підготували для вас хвилинне відео, де швидко показали основні кроки приготування маринованих огірків з чилі.

Мариновані огірки з чилі

Мариновані огірки з чилі – це вже класичний рецепт, який спробувало багато українських господинь. Незважаючи на те, що з’явився він не так давно, лише на початку двохтисячних років, він став дуже популярним завдяки своєму яскравому смаку.

Для маринування можна використовувати огірки різних розмірів, як від маленьких пікулів, так і до великих. Деякі господині навіть нарізають дуже великі огірки, але в цій ситуації зважте на те, що нарізані огірки більше вбирають маринад, тому будуть більш гострими, ніж цілі.

Огірки з чилі будуть доречними у різних ситуаціях: як закуска, як інгредієнт до іншої страви або доповнення до бутерброду.

Мариновані огірки після закриття можуть бути готові десь приблизно через три тижні. А якщо ви хочете смакувати огірочки швидше, радимо спробувати рецепт малосольних огірків.

Для чого додають кетчуп чилі до маринованих огірків

Якщо запитати господинь, які на смак огірки в кетчупі чилі, то, мабуть, найчастіше ви почуєте – хрумкі. Так, маринування огірків в кетчупі чилі робить консервовані огірки гостренькими, ароматними та дуже хрумкими, вони мають насичений кисло-солодкий смак з пікантною ноткою.

Спеціальна рецептура кетчупу Торчин «Чилі» з насиченою томатною основою та з додаванням міксу прянощів і перцю чилі робить його чудовим маринадом для консервування овочів.

Маринування огірків з кетчупом Торчин «Чилі» - гарантований смачний результат, перевірений роками.

До речі, з кетчупом чилі ви можете готувати не тільки огірки, дуже популярним є також рецепт консервування кабачків з кетчупом чилі та помідорів.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
avatar
Елена
пн, 12/07/2021 - 17:27

Божественные огурчики получаются. Делала в прошлом году, сейчас обязательно сделаю именно по этому рецепту.

avatar
Ярослав
вт, 20/07/2021 - 17:49

Какой выход?

avatar
Світлана
ср, 11/08/2021 - 16:44

Стакан 250 чи 200 мл?

avatar
Anna_62def70d5c0e1
пн, 25/07/2022 - 23:04

1 стакан цукру чи 1 ст. ложка ?

avatar
Торчин
чт, 04/08/2022 - 17:08

Anna_62def70d5c0e1, потірбно 1 стакан цукру

avatar
Торчин
пт, 05/08/2022 - 16:36

Ярослав, вихід з даної кількості інгредієнтів 5 літрових банок.

avatar
Торчин
пт, 05/08/2022 - 16:37

Світлана, в цьому рецепті використовується стакан 250 мл.