Рецепти

Мариновані огірки

Мариновані огірки
120 хв
6

Інгредієнти:

  • Кетчуп Торчин® «Чилі» – 8 ст. л.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ст.
  • Оцет – 1 ст.
  • Вода – 7 ст.
  • Лавровий лист
  • Запашний та чорний перець горошком
  • Часник
  • Перець чилі
  1. Підготуйте маринад: в окріп додайте кетчуп Торчин® «Чилі», сіль, цукор та оцет. Варіть 10 хв.
  2. У стерилізовані банки покладіть лавровий лист, запашний перець горошком, часник.
  3. Наповніть банку огірками (кабачками або іншими овочами на ваш смак) і залийте маринадом.
  4. Взимку хрустітиме!

Впевнені, так огірки ви ще не консервували! Спробуйте приготувати маринад за нашим рецептом з кетчупом Торчин® «Чилі». І насолоджуйтеся всю зиму хрумкими огірочками з ніжною кисло-солодкою гостринкою! Зима буде смачною!