Рецепти

Реберця в томатній глазурі

Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Зробити маринад: змішати 50 г кетчупу, сіль, перець, тертий імбир, часник, чебрець.
Ребра розділити й замаринувати.
Залишити маринуватися щонайменше на годину.
Додати до ребер воду. Накрити фольгою та запікати 2,5 години за температури 160 градусів.
На пательні змішати цукор, лимонний фреш, 15 г кетчупу й плавити до карамелізації.
Коли ребра будуть готові, тушкувати їх в одержаній карамелі 2-3 хвилини й подавати. Смачного!
Реберця в томатній глазурі
prev
next
Реберця в томатній глазурі
220 хв
2

Інгредієнти:

  • кетчуп Торчин® «До шашлику» — 200 г;
  • свинячі ребра — 400 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • чебрець — 20 г;
  • часник — 4 зубки;
  • імбир — 30 г;
  • лимон (для фрешу) — ½ шт.;
  • цукор — 90 г;
  • вода — 200 мл.
  1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
  2. Зробити маринад: змішати 50 г кетчупу, сіль, перець, тертий імбир, часник, чебрець.
  3. Ребра розділити й замаринувати.
  4. Залишити маринуватися щонайменше на годину.
  5. Додати до ребер воду. Накрити фольгою та запікати 2,5 години за температури 160 градусів.
  6. На пательні змішати цукор, лимонний фреш, 15 г кетчупу й плавити до карамелізації. Коли ребра будуть готові, тушкувати їх в одержаній карамелі 2-3 хвилини й подавати.
  7. Смачного!

Пікантні й соковиті реберця у томатній глазурі – ідеальна літня закуска до освіжаючих напоїв. Секрет страви – в особливому маринаді з кетчупу з тертим імбиром та чебрецем. Щоб надати свинині кисло–солодкої нотки й гарного глянцевого блиску, приготуйте глазур за нашим рецептом. Чудовий варіант для барбекю! Хрусткі рум'яні реберця, які пахнуть дровами і багаттям, – коронна страва вдалого пікніка. Ваші рідні оцінять!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися