Рецепти

Салат з діжонською гірчицею

Салат із діжонською гірчицею
Салат із діжонською гірчицею
Салат із діжонською гірчицею
Салат із діжонською гірчицею
Салат із діжонською гірчицею
prev
next
Салат із діжонською гірчицею

Інгредієнти:

  • відварене куряче філе – 1 грудка;
  • листя салату – 3-4 шт.;
  • томати чері – 150 г;
  • сир фета – 100 г;
  • рукола – 50 г;

Салатна заправка:

  • гірчиця Торчин® «Діжонська» – 1 ст. л.;
  • оливкова олія – 1 ст. л.;
  • сік лимона.

Салат з діжонською гірчицею – чудовий варіант для швидкого обіду чи легкої вечері! Головний секрет – легка та смачна заправка: гірчиця Торчин® «Діжонська» з цільними зернами у поєднанні з лимонним соком та оливковою олією посилить смак та аромат страви, надавши йому приємної гостроти.

  1. У глибоку тарілку викладіть листя салату, руколу, томати чері і тонкі слайси курячого філе.
  2. Приготуйте заправку до салату: до оливкової олії додайте лимонний сік і гірчицю Торчин® «Діжонська» - ретельно перемішайте.
  3. Заправте салат.
  4. Зверху посипте сиром фета.

Смачного!

Варіанти приготування салату з «Діжонською» гірчицею:

Рецепт приготування салату з гірчицею неймовірно простий. Головне – правильно вибрати інгредієнти. Використайте своє улюблене листя салату або мікс. Листовий салат краще рвати руками (ножем відріжте лише непотрібні частини). Додайте авокадо, тонкі слайси філе індички або обсмажені креветки і заправте соусом, приготованим на основі гірчиці Торчин «Діжонська». Замінивши всього декілька інгредієнтів, ви кожного разу можете отримати новий смак!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися