Рецепти

Салат із діжонською гірчицею

Салат із діжонською гірчицею
40 хв
4

Інгредієнти:

  • Відварене куряче філе – 1 шт.
  • Лист салату – 3-4 шт.
  • Томати чері – 150 г
  • Сир фета – 100 г
  • Руккола – 50 г
  • Салатна зправка:
  • Гірчиця Торчин® «Діжонська» – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Сік лимона
  1. У глибоку тарілку покладіть листя салату, руколу, помідори чері, відварену курячу грудку.
  2. Приготуйте заправку до салату: до оливкової олії додайте лимонний сік і 2 ст. л. гірчиці Торчин® «Діжонська».
  3. Додайте заправку до салату та перемішайте.
  4. Зверху посипте сиром фета.
  5. Бон аппетіт!

Салат із діжонською гірчицею – відмінний варіант для швидкого обіду або легкої вечері! Повна тарілка салатного листя, сиру фета та курячого філе не вимагає складного приготування. Головний секрет – легка й смачна заправка, яка підійде до будь-якого салату: Торчин® «Діджонська» з цільними зернами у поєднанні з лимонним соком і оливковою олією посилить смак і аромат страви, надавши йому ніжної гостроти.