Рецепти

Салат з печінкою та гірчичною заправкою

Салат з печінкою та гірчичною заправкою
prev
next
Салат з печінкою та гірчичною заправкою
15 хв
2

Інгредієнти:

  • Гірчиця «Американська» від Торчин® — 100 г
  • Солоний огірок — 1 шт.
  • Мед — 10 г
  • Чебрець — дрібка
  • Лимонний фреш — 1 ч. л.
  • Олія (нерафінована) — 1 ст. л.
  • Куряча печінка — 250 г
  • Болгарський перець — 100 г
  • Листя салату — 150 г
  • Печериці — 150 г
  • Олія для смаження — 80 г
  • Сіль, перець — за смаком
  • Кукурудзяне борошно — 3 ст. л.
  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Гірчицю змішайте з медом, лимонним фрешем, олією і чебрецем. У двох столових ложках готового соусу замаринуйте печінку. Решту соусу змішайте з посіченим солоним огірком.
  3. Болгарський перець наріжте смужками, гриби — скибочками. Печінку обкачайте в кукурудзяному борошні. На розігріту сковороду налийте олію, обсмажте печінку з двох боків, додайте гриби й перець. Готуйте не більше 2-3 хвилин.
  4. Викладіть печінку на тарілку з салатом, додайте овочі. На кожен шматочок налийте соус.
  5. Смачного!

Оригінальний салат з печінкою в гірчичній заправі стане родзинкою будь-якого святкового обіду або вечері. Пікантна, з ніжним смаком і медовими нотками гірчиця Торчин® «Американська» в поєднанні зі спеціями надасть страві вишуканої нотки. Здивуйте своїх гостей рецептом від Торчин®!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися