Інгредієнти:
- спагеті — 200 г;
- стручкова квасоля — 80 г;
- кукурудза — 40 г;
- стебло селери — 100 г;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- помідори чері — 2 шт.;
- кетчуп Торчин® «Лагідний» — 120 г;
- чебрець — 2 г;
- базилік — 2 г;
- материнка — 2 г;
- часник — 2 зубки;
- чилі — щіпка;
- пармезан;
- сіль, перець — до смаку;
- олія — 15 мл.
- Підготувати всі інгредієнти.
- На олії підсмажити розчавлений часник і зняти пательню з вогню.
- Підсмажити ріпчасту цибулю, нарізану дрібними кубиками, до м’якості. Додати селеру, нарізану кубиками, квасолю, кукурудзу, томати й готувати 3 хвилини. Потім додати кетчуп, спеції та прянощі. Готуємо 2 хвилини. Спагеті варимо до готовності. Посипаємо тертим сиром.
- У тарілку виливаємо соус із овочами, а в центр — гніздо локшини. Прикрашаємо зеленню (найкращий варіант — зелений базилік).
- Смачного!
Паста може бути смачною не лише з м'ясом. Чудова альтернатива – спагеті у томатному соусі з овочами та прянощами. Хрустка селера, зелена квасоля, соковиті помідори черрі – композиція кольорів, смаків та ароматів в одній тарілці! Кетчуп "Лагідний" надає страві ніжної томатної нотки, а прянощі й трави створюють удома атмосферу Італії. Легка та яскрава паста, яка сподобається всій родині!