Інгредієнти:
• спагеті - 200 г;
• стручкова квасоля – 80 г;
• кукурудза – 40 г;
• стебло селери - 100 г;
• цибуля ріпчаста - 1 шт.;
• помідори чері – 2 шт.;
• кетчуп Торчин® "Лагідний" - 120 г;
• чебрець - 2 г;
• базилік – 2 г;
• орегано - 2 г;
• часник – 2 зубки;
• чилі – 1 щіпка;
• сир пармезан;
• сіль, перець – за смаком;
• рослинна олія – 15 мл.
Паста з томатним соусом – це традиційна італійська страва, яку готують в кожній італійській родині. Існує безліч рецептів її приготування, адже, як і будь-яка характерна для певної кухні світу страва, кожною людиною готується по-своєму. Паста з томатним соусом готується дуже швидко і легко - поки варяться спагеті можна приготувати соус.
1. Почнемо приготування зі спагеті. Поставте на плиту каструлю із водою. Коли вона закипить, додайте невелику кількість солі і трохи олії – так спагеті не злипнуться під час варіння. Відварити спагеті потрібно до стану "аль денте", після чого відкинути на друшляк і додати в соус.
2. Далі потрібно підготувати овочі: цибулю і селеру очистити і нарізати дрібним кубиком, часник нарізати дрібно.
3. На розігріту пательню влити рослинну олію і обсмажити спочатку часник, потім додати цибулю і селеру - готувати поки овочі стануть прозорими.
4. Далі додаємо стручкову квасолю, кукурудзу, цілі томати черрі – ретельно перемішати і готувати 3 хвилини на середньому вогні.
5. Паста з томатним соусом вийде не такою приголомшливою без головної родзинки – кетчупу Торчин® «Лагідний». Заправте ним овочі в пательні та додайте спеції: сіль, орегано, мелений перець чилі та гілочку чебрецю – потушкуйте ще 2 хвилини, щоб з’єдналися всі аромати і смаки. Томатний соус готовий!
6. Готові спагеті змішайте з томатним соусом, розкладіть пасту по тарілках, зверху притрусіть натертим пармезаном за смаком і прикрасьте свіжими зеленими листочками базиліку. Подавайте одразу!
З Торчин дуже легко і швидко можна приготувати італийську страву на своїй кухні!
Спагеті з томатним соусом за рецептом Торчин®
Приготувати спагеті з томатним соусом по-новому дуже просто разом із крапелькою магії від Торчин. Додавати в пасту можна будь-що, але ми пропонуємо вам приголомшливий збалансований рецепт, де кожен інгредієнт на своєму місці. Приготування спагеті з томатним соусом забирає у вас лише півгодини, а результат виходить просто дивовижним!
Кетчуп Торчин® «Лагідний» — це те, завдяки чому паста у томатному соусі заграє новими відтінками смаку. Він відмінно підходить до овочів: цибулі, селери, стручкової квасолі та кукурудзи і разом із помідорами черрі ще більше насичує соус томатним смаком .
Паста в томатному соусі від Торчин® є відмінним варіантом для тих, хто не їсть м'ясо чи поститься. Ну а якщо ви любите м'ясо, додайте у страву хрумкий бекон – просто обсмажте скибочки бекону на сухій сковороді, поки з них не витопитиься жир, перекладіть їх на серветку, після чого кілька шматочків додайте до страви зверху.