Рецепти

Спагеті в томатному соусі з овочами й прянощами

Підготувати всі інгредієнти.
На олії підсмажити розчавлений часник і зняти пательню з вогню.
Підсмажити ріпчасту цибулю, нарізану дрібними кубиками, до м’якості. Додати селеру, нарізану кубиками, квасолю, кукурудзу, томати й готувати 3 хвилини. Потім додати кетчуп, спеції та прянощі.
У тарілку виливаємо соус із овочами, а в центр — гніздо локшини. Прикрашаємо зеленню (найкращий варіант — зелений базилік). Смачного!
Спагеті в томатному соусі з овочами й прянощами
prev
next
Спагеті в томатному соусі з овочами й прянощами
30 хв
1

Інгредієнти:

  • спагеті — 200 г;
  • стручкова квасоля — 80 г;
  • кукурудза — 40 г;
  • стебло селери — 100 г;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • помідори чері — 2 шт.;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 120 г;
  • чебрець — 2 г;
  • базилік — 2 г;
  • материнка — 2 г;
  • часник — 2 зубки;
  • чилі — щіпка;
  • пармезан;
  • сіль, перець — до смаку;
  • олія — 15 мл.
  1. Підготувати всі інгредієнти.
  2. На олії підсмажити розчавлений часник і зняти пательню з вогню.
  3. Підсмажити ріпчасту цибулю, нарізану дрібними кубиками, до м’якості. Додати селеру, нарізану кубиками, квасолю, кукурудзу, томати й готувати 3 хвилини. Потім додати кетчуп, спеції та прянощі. Готуємо 2 хвилини. Спагеті варимо до готовності. Посипаємо тертим сиром.
  4. У тарілку виливаємо соус із овочами, а в центр — гніздо локшини. Прикрашаємо зеленню (найкращий варіант — зелений базилік).
  5. Смачного!

Паста може бути смачною не лише з м'ясом. Чудова альтернатива – спагеті у томатному соусі з овочами та прянощами. Хрустка селера, зелена квасоля, соковиті помідори черрі – композиція кольорів, смаків та ароматів в одній тарілці! Кетчуп "Лагідний" надає страві ніжної томатної нотки, а прянощі й трави створюють удома атмосферу Італії. Легка та яскрава паста, яка сподобається всій родині!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися