Рецепти

Сирний суп із сухариками

Сирний суп із сухариками
Сирний суп із сухариками
Сирний суп із сухариками
Сирний суп із сухариками
Сирний суп із сухариками
prev
next
Сирний суп із сухариками
20 хв
2

Інгредієнти:

  • Вершкове масло — 30 г;
  • ріпчаста цибуля — 30 г;
  • вершки 30% — 250 мл;
  • твердий сир — 100 г;
  • білий хліб — 50 г;
  • вода — 200 мл;
  • приправа Торчин «10 овочів» — ½ ч.л.;
  • часник — 1 зубчик;
  • домашні сухарики з білого хліба — 25 г;
  • сіль, перець — за смаком.

Сирний суп – смачний та ароматний, насичений та густий з вершковими нотками. Основним компонентом такого супу є сир. Ви можете використати будь-який: твердий, плавлений, м’який і навіть з пліснявою. Торчин пропонує класичний рецепт сирного супу, який сподобався багатьом – спробуйте і ви!

  1. Наріжте дрібно цибулю та часник.
  2. Наріжте кубиками білий хліб.
  3. В каструлі розтопіть вершкове масло і обсмажте цибулю та часник до золотистого кольору.
  4. Влийте сливки і воду – доведіть до кипіння.
  5. Додайте в суп хліб та приправу Торчин «10 овочів» - готуйте на повільному вогні 2 хвилини.
  6. Перебийте суп блендером до однорідності.
  7. Натріть твердий сир і додайте його в суп.
  8. Готуйте, поки сир не розплавиться.
  9. Вимкніть вогонь і залиште сирний суп настоятися 3–5 хвилин.
  10. Подавайте з домашніми сухариками, натертими часником.

Смачного!

Варіанти приготування

Класичний рецепт сирного супу можна урізноманітнити, додавши в нього інші інгредієнти, такі як гриби, копченості, м’ясо, морепродукти.

Ми зібрати для вас декілька цікавих рецептів:

  1. Сирний суп з креветками — проста, але водночас  дуже оригінальна і вишукана страва. Для її приготування вам знадобиться стандартний набір овочів (цибулина, морква, картопля, часник), плавлений сир і заздалегідь відварені або обсмажені зі спеціями креветки.
  2. Сирний суп з фрикадельками. Як приготувати такий суп? Дуже просто — по суті, до класичного супу з фрикадельками за пару хвилин до готовності додають натертий на тертці плавлений сир. Це додасть супу вершкового смаку.
  3. Сирний суп із вермішеллю й сосисками. Така страва буде до вподоби кожному члену сім’ї. Просто додайте в суп дрібно порізані або попередньо обсмажені сосиски та трохи вермішелі - поваріть хвилин 5, після чого додайте натертий плавлений сир. Ще через 2 хвилини у вас буде готовий наваристий апетитний суп.

Імпровізуйте і знайдіть своє улюблене поєднання смаків!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися