Рецепти

Теплий овочевий салат з апельсином

Теплый овощной салат с апельсином
Теплый овощной салат с апельсином
Теплый овощной салат с апельсином
Теплый овощной салат с апельсином
Теплый овощной салат с апельсином
Теплый овощной салат с апельсином
Теплый овощной салат с апельсином
prev
next
Теплый овощной салат с апельсином
40 хв
4

Інгредієнти:

  • картопля - 150 г;
  • буряк - 150 г;
  • морква - 150 г;
  • капуста білокачанна - 150 г;
  • корінь селери - 150 г;
  • мікс салату - 100 г;
  • апельсин - 1 шт.;
  • томатний сік - 3 ст. л.;
  • рослинна олія - 5 ст. л.;
  • приправа Торчин® «10 овочів» - 1 ст. л..

Теплий овочевий салат з апельсином – це унікальне поєднання інгредієнтів та смаків, котрі не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів. Запечена селера, морква, капуста, картопля та буряк чудово поєднуються зі свіжим хрумким мікс-салатом, а кисло-солодкий апельсин вносить нотку свіжості до овочевої композиції. Родзинка страви – пікантний соус. Просто змішайте томатний сік, рослинну олію та приправу Торчин® «10 овочів». Цей простий рецепт салату із овочів – чудовий варіант як для затишної домашньої вечері, так і для святкового столу. Експериментуйте та дивуйте близьких незвичними кулінарними фантазіями!

  1. Підготуйте овочі: картоплю, селеру, моркву, буряк та капусту. Наріжте овочі брусочками.
  2. Для маринаду змішайте томатний сік, приправу Торчин® «10 овочів» та олію.
  3. Викладіть нарізані овочі на фольгу, полийте маринадом, перемішайте і накрийте фольгою.
  4. Запікайте 20 хвилин за температури 180°.
  5. Змішайте запечені овочі з салатом та шматочками апельсину.

Смачного!

Варіації теплих овочевих салатів

Ці варіації теплого овочевого салату можна подавати як окремий обід або до основної страви:

  • Теплий салат з картоплею і грибами:
  1. Обсмажте гриби та картоплю на пательні з часником та розмарином до золотистої скоринки.
  2. Перемішайте гриби та картоплю, додайте сік лимона та нарізану зелень.
  3. Полийте оливковою олією та посипте пармезаном.
  • Салат з теплими овочами та кіноа:
  1. Варіть кіноа згідно інструкції на упаковці.
  2. Обсмажте моркву, броколі та горошок на пательні з часником та соком лимону.
  3. Перемішайте готову кіноа з теплими овочами та додайте нарізану м'яту.
  4. Полийте оливковою олією та приправте сіллю та перцем.
  • Салат з теплими овочами та сиром фета:
  1. Обсмажте на грилі нарізані перець, цибулю та кабачки.
  2. Перемішайте овочі з нарізаним сиром фета, маслинами та базиліком.
  3. Заправте оливковою олією та бальзамічним оцтом. Додайте сіль та перець за смаком.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися