Інгредієнти:
- Картопля - 150 г
- Буряк - 150 г
- Морква - 150 г
- Капуста білокачанна - 150 г
- Корінь селери - 150 г
- Мікс салату - 100 г
- Апельсин - 1 шт
- Томатний сік - 3 ст. л.
- Рослинна олія - 5 ст. л.
- Приправа Торчин®
Підготуйте овочі: картоплю, селеру, моркву, буряк та капусту наріжте брусочками.
Для маринаду змішайте томатний сік, приправу Торчин® "Овочева" та олію.
Викладіть нарізані овочі на фольгу.
Залийте овочі маринадом викладіть їх на деко.
Запікати 20 хвилин за температури 180°.
Змішайте запечені овочі з салатом та шматочками апельсину.
Смачного!
Теплий овочевий салат з апельсином – це унікальне поєднання інгредієнтів та смаків, котрі не залишать байдужими навіть найбільш вибагливих гурманів. Запечена селера, морква, капуста, картопля та буряк чудово поєднуються зі свіжим хрумким мікс-салатом, а кисло-солодкий апельсин вносить нотку свіжості до овочевої композиції. Родзинка страви – пікантний соус. Просто змішайте томатну пасту, рослинну олію та приправу Торчин® «Овочева». Цей простий рецепт салату із овочів – чудовий варіант як для затишної домашньої вечері, так і для святкового застілля. Експериментуйте та дивуйте близьких незвичними кулінарними фантазіями!