Інгредієнти:
- Буряк — 200 г
- Гарбуз — 200 г
- Синя цибуля — 100 г
- Часник — 1 зубок
- Волоські горіхи — 1 столова ложка
- Рукола — 40 г
- Олія — 2 столові ложки
- Лимон — 2 часточки
- Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка
- Нарізати великими кубиками гарбуз, буряк і часточками цибулю. Покласти овочі на деко, застелене пергаментним папером. Потім посипати приправою, посіченим часником і збризнути олією. Накрити фольгою й запікати 30 хвилин. Відтак зняти фольгу й запікати ще 10 хвилин.
- Діставши запечені овочі, полити соком лимона, додати волоські горіхи.
- Подавати з руколою.
Сонячний, по-літньому “теплий” гарбуз і яскравий насичений буряк ідеально поєднуються в одній страві. Теплий салат з буряка та гарбуза зігріває у холодну пору і насичує організм вітамінами. Часник, горішки й лимон - гармонійне доповнення до овочів. Приємно солодкуваті, вони бездоганно поєднуються з кислим смаком цитрусових і солонувато-гострою приправою Торчин “10 Овочів”. Трохи руколи - для свіжості та максимального заряду вітамінами.