Рецепти

Теплий салат із буряка й гарбуза

Нарізати великими кубиками гарбуз, буряк і часточками цибулю.
 Покласти овочі на деко, застелене пергаментним папером. Потім посипати приправою, посіченим часником і збризнути олією. Накрити фольгою й запікати 30 хвилин. Відтак зняти фольгу й запікати ще 10 хвилин.
Діставши запечені овочі, полити соком лимона, додати волоські горіхи.
Подавати з руколою.
Теплий салат із буряка й гарбуза
prev
next
Теплий салат із буряка й гарбуза
30 хв
2

Інгредієнти:

  • Буряк — 200 г
  • Гарбуз — 200 г
  • Синя цибуля — 100 г
  • Часник — 1 зубок
  • Волоські горіхи — 1 столова ложка
  • Рукола — 40 г
  • Олія — ​​2 столові ложки
  • Лимон — 2 часточки
  • Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка
  1. Нарізати великими кубиками гарбуз, буряк і часточками цибулю. Покласти овочі на деко, застелене пергаментним папером. Потім посипати приправою, посіченим часником і збризнути олією. Накрити фольгою й запікати 30 хвилин. Відтак зняти фольгу й запікати ще 10 хвилин.
  2. Діставши запечені овочі, полити соком лимона, додати волоські горіхи.
  3. Подавати з руколою.

Сонячний, по-літньому “теплий” гарбуз і яскравий насичений буряк ідеально поєднуються в одній страві. Теплий салат з буряка та гарбуза зігріває у холодну пору і насичує організм вітамінами. Часник, горішки й лимон - гармонійне доповнення до овочів. Приємно солодкуваті, вони бездоганно поєднуються з кислим смаком цитрусових і солонувато-гострою приправою Торчин “10 Овочів”. Трохи руколи - для свіжості та максимального заряду вітамінами.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися