Інгредієнти:
- макрель (скумбрія) — 1 шт.;
- майонезний соус Торчин® «З часником» — 100 г;
- лимон — 1 шт.;
- цукор — 1 ч. л.;
- кріп — 5 г;
- сіль, перець — до смаку;
- виноградні листки — 8 шт.;
- білий хліб — 100 г.
- 1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.
- 2. Надрізати спину рибини вздовж, від голови до хвоста. Витягнути хребет, підчищаючи маленьким ножем філе (можна ложкою). Промити.
- 3. Рибу посолити й поперчити всередині.
- 4. М’якуш лимона нарізати з селерою кубиками, додати нарізану зелень, цукор і покласти цей салат усередину риби. Закрити розріз хлібом, поклавши всередину (він буде вбирати сік під час запікання). Зробити маленькі насічки на шкірі.
- 5. Рибу загорнути в листки винограду й викласти на деко. Запікати 25—30 хвилин за температури 200 градусів.
- 6. Смачного!