Рецепти

Запечена форель з зеленим перлотто

Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
prev
next
Запечена форель з зеленим перлотто

Інгредієнти:

  • Форель – 1 шт
  • Лимонна гірчиця з медом Торчин – 130 гр
  • Сіль, перець – за смаком
  • Базилік – 20 гр
  • Шпинат листя – 50 гр
  • Петрушка – 20 гр
  • Перловка відварна – 250 гр
  • Вино – 1 глоток
  • Цибуля ріпчаста – 40 гр
  • Масло вершкове – 50 гр
  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Форель змастити лимонною гірчицею та залишити на 30 хвилин
  3. Розігріти духовку до 200 градусів. Приготувати начинку: петрушку, шпинат, базилік бланшувати та перетерти в однорідне пюре.
  4. Цибулю ріпчасту нарізати маленькими шматочками та пасерувати на вершковому маслі до прозорості. Додати вино та перловку – томити 5 хвилин помішуючи. Додати зелене пюре та перемішати.
  5. Форель начинити перлотто, викласти на пергамент. Випікати при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
  6. Смачного

Форель, запечена у духовці з перлото - оригінальна, ситна та водночас низькокалорійна італійська страва. М'який смак та приємна солодкість лимонної гірчиці Торчин ідеально поєднується із ніжним смаком риби та морепродуктів. Духмяний базилік, шпинат та вино - традиційний інгредієнт соусів і заправок середземноморської кухні - нададуть страві палкого італійського темпераменту. Впевнені, цей оригінальний рецепт переверне вашу уяву про рибні страви та стане одним із улюблених. Як приготувати форель з перлото? Просто начинити рибу зеленим пюре, як описано у рецепті, й запекти!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися