Інгредієнти:
- Форель – 1 шт
- Лимонна гірчиця з медом Торчин – 130 гр
- Сіль, перець – за смаком
- Базилік – 20 гр
- Шпинат листя – 50 гр
- Петрушка – 20 гр
- Перловка відварна – 250 гр
- Вино – 1 глоток
- Цибуля ріпчаста – 40 гр
- Масло вершкове – 50 гр
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
- Форель змастити лимонною гірчицею та залишити на 30 хвилин
- Розігріти духовку до 200 градусів. Приготувати начинку: петрушку, шпинат, базилік бланшувати та перетерти в однорідне пюре.
- Цибулю ріпчасту нарізати маленькими шматочками та пасерувати на вершковому маслі до прозорості. Додати вино та перловку – томити 5 хвилин помішуючи. Додати зелене пюре та перемішати.
- Форель начинити перлотто, викласти на пергамент. Випікати при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
- Смачного
Форель, запечена у духовці з перлото - оригінальна, ситна та водночас низькокалорійна італійська страва. М'який смак та приємна солодкість лимонної гірчиці Торчин ідеально поєднується із ніжним смаком риби та морепродуктів. Духмяний базилік, шпинат та вино - традиційний інгредієнт соусів і заправок середземноморської кухні - нададуть страві палкого італійського темпераменту. Впевнені, цей оригінальний рецепт переверне вашу уяву про рибні страви та стане одним із улюблених. Як приготувати форель з перлото? Просто начинити рибу зеленим пюре, як описано у рецепті, й запекти!