Рецепти

Вівсяномлинець із шинкою

Вівсяномлинець із шинкою, сиром та кетчупом
prev
next
Вівсяномлинець із шинкою, сиром та кетчупом

Інгредієнти

  • Вівсянка — 12 ст. л.;
  • Яйця — 3 шт.;
  • Вода — 250–300 мл;
  • Сіль — 2 г;
  • Олія — 1 ст. л. + 1/2 ст. л. для смаження;
  • Шинка — 70 г;
  • Сир твердий — 70 г;
  • Кетчуп «Торчин для дітей».

Майже всі діти люблять млинці, але не всі діти люблять вівсянку. Але під час сніданку, коли діти поспішають до школи і в нас немає часу на вмовляння дитини з'їсти кашу - потрібно шукати інші рішення. Тому нам разом з шеф-кухарем Євгеном Клопотенко прийшла ідея поєднати і зробити особливий млинець. І в нас вийшов  - вівсяномлинець  рецептом якого ділимось з вами.

Пухкий та ароматний вівсяномлинець з соковитим кетчупом, сиром та шинкою - ми впевнені що для такого сніданку вам не треба буде довго чекати дитину до столу.

Етапи приготування

  1. Почнімо з основи нашої страви — вівсяномлинець. Для цього спочатку необхідно приготувати тісто. Всипте в чашу блендера вівсяні пластівці. Увімкніть та перебийте пластівці до стану крихти. Це допоможе нам отримати більш гладку та ніжну текстуру млинців.
  2. Пересипте вівсяну крихту в глибоку миску. Тепер вбийте сюди яйця, додайте сіль і влийте соняшникову олію. Поступово вливайте воду, активно перемішуючи віничком, щоб уникнути утворення грудочок.
  3. Коли всі інгредієнти добре перемішані та у вас є однорідна маса, залиште її на 10 хвилин, щоб вівсянка набралася вологи й тісто стало трохи густішим. Правильна консистенція тіста має нагадувати густу сметану.
  4. Поставте сковорідку на середній вогонь. Додайте олії та дайте їй нагрітися. Використовуючи половник, налийте тісто на пательню, розподіляючи його рівномірно по поверхні. Смажте кожен млинець до золотистої скоринки з обох сторін.
  5. Коли млинець готовий, перенесіть його на тарілку. Намажте його кетчупом “Торчин”, а потім розкладіть шинку та нарізаний сир. Це додасть насиченості та смаку нашому вівсяномлинцю.
  6. Тепер, коли всі інгредієнти на місці, акуратно згорніть млинець, ніби конверт або рулет. Зверху можна додатково посипати нарізаною зеленню.

Подавайте вівсяні млинці гарячими, ви також можете подати окремо кетчуп, щоб мокати в нього млинець. Щоб вони не втратили своєї ніжності та смаку, сервіруйте їх відразу після приготування. Готуйте такий млинець, щоб ранок вашої дитини починався смачно!

Як урізноманітнити сніданки з  вівсяномлинцем

Вівсяномлинець — це чудовий спосіб вивести ваш сніданок на новий цікавий рівень, який сподобається вашій дитині. Інколи ми думаємо про вівсянку як про сніданок, але коли вона використовується як основа для млинців, можливості дійсно нескінченні! Такий млинець готується досить швидко, що ідеально підходить для квапливих сніданків.

Головна особливість цієї страви — це її варіативність. Її можна подавати з різними видами м’яса, наприклад індичкою чи куркою, або взагалі без м’яса - із слабосоленою рибою. Також можна зробити варіант з кремсиром та руколою. Для сковотості додати до страви кетчуп “Торчин для дітей” -  зрізними начинками.

Секрети приготування

  • Щоб ваш млинець вийшов ніжним та однорідним - гарно подрібніть вівсянку.
  • Під час приготування вівсяного млинця важливо забезпечити рівномірне смаження. Оптимальна температура — це середній вогонь. Занадто висока температура може спалити млинець, а низька зробить його недосмаженим.
  • Не пропускайте етап відстоювання тіста. Дозволивши вівсянці набратися вологи, ви отримаєте більш ніжну і гнучку текстуру млинця.

Готуйте цей вівсяномлинець, щоб поласувати смачним сніданком  не тільки дитині а й усій родині!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися