Рецепты

Яблочный индийский томатный чатни

Цибулю і часник, нарізані кубиками, томити до пом'якшення в оливковій олії. Додати нарізані великими кубиками яблука — підрум’янити.
Додати цитрусовий сік, кетчуп Торчин® «Чили» та готувати до готовності (яблука повинні залишатися пружними). У кінці процесу приготування додати мед.
Засипати спеції – готувати 2 хвилини.
Засипати у пастеризовані банки і закатати. Рекомендуємо до страв із овочів, як соус до м’ясних страв, із білою рибою або як веганську закуску.
Яблучний індійський томатний чатні
prev
next
Яблучний індійський томатний чатні
40 мин
2

Ингредиенты:

  • Кетчуп Торчин® «Чили» — 200 г
  • Яблоки зеленые (Симеренко или другие) - 10 шт (почищенные)
  • Лук репчатый - 250 гр
  • Чеснок - 25 гр
  • Тмин - 4 гр
  •  Карри - 4 гр
  • Куркума - 1 гр
  • Сахар - 50 гр
  • Кардамон - 2 шт
  • Соль - 10 гр
  • Мед - 30 гр
  • Сок лимона (лайма) — 10-50 г (по вкусу, зависит от кислоты яблок)
  1. Лук и чеснок, нарезанные кубиками, томить в оливковом масле до того момента, как овощи станут мягкими. Добавить нарезанные крупными кубиками яблоки – подрумянить.
  2. Засыпать специи – готовить 2 мин.
  3. Добавить сок цитрусовых, кетчуп Торчин® «Чили» и готовить до готовности (яблоки должны оставаться упругими). В конце приготовления добавить мед.
  4. Засыпать в простерилизованные банки и закрыть. Рекомендовано к блюдам из овощей, как соус к блюдам из мяса, белой рыбы или как веганскую закуску.
Комментарии
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизоваться