Рецепти

Хот-дог з яблучним чатні та кислою капустою

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яблука очистьте й наріжте середніми кубиками. Цибулю наріжте дрібними кубиками. Часник, імбир — скибочками.
Часник підсмажте на олії. У цій самій олії тушкуйте цибулю на повільному вогні до появи солодкості. Відтак додайте яблука й починайте смажити. Доведіть яблука до напівготовності, додайте часник, сіль, перець, цукор та обсмажте 2 хвилини. Потім додайте імбир, карі, лимонний фреш, мед, кетчуп і готуйте ще хвилину.
Булочку розріжте на 65% і підсушіть у духовці. Сосиску обсмажте.
Укладіть у булку капусту, потім сосиску, зверху викладіть чатні, м’яту й кіндзу, після чого подавайте до столу.
Смачного!
Хот-дог з яблучним чатні та кислою капустою
prev
next
Хот-дог з яблучним чатні та кислою капустою
25 хв
4

Інгредієнти:

  • кетчуп «Чилі» від Торчин® — 150 г;
  • лимонний фреш — 20 г;
  • цукор — 40 г;
  • карі — 1 ч. л.;
  • сіль, перець — за смаком;
  • зелені яблука («Голден делішес» або «Симиренка») — 2 шт.;
  • ріпчаста цибуля — ½ шт.;
  • імбир — 10 г;
  • мед — 30 г;
  • часник — 2 зубчики;
  • олія — 20 г;
  • кисла капуста — 120 г;
  • сосиски — 4 шт.;
  • здобні булочки — 4 шт.;
  • кінза, м’ята.

Спробуйте оригінальний рецепт хот-дога від Торчин® — з яблучним чатні та кислою капустою. Ідеальне поєднання гоструватого смаку кетчупу «Чилі» від Торчин®, ароматних приправ і кислого присмаку яблук миттєво перенесе вас у натхненну Індію. Подаруйте собі та близьким маленьку гастрономічну мандрівку!

  1. Яблука очистіть і наріжте середніми кубиками. Цибулю наріжте дрібно. Часник та імбир — слайсами.
  2. Часник підсмажте на олії і заберіть з пательні. У цій самій олії тушкуйте цибулю на повільному вогні до прозорості.
  3. Додайте яблука - доведіть до напівготовності.  Додайте сіль, перець, цукор, імбир, карі, лимонний сік та мед – перемішайте і готуйте 2 хвилини.
  4. Заправте кетчупом і готуйте ще хвилину.
  5. На сухій пательні обсмажте сосиски.
  6. Булочку розріжте і підсушіть у духовці.
  7. Покладіть у булку сосиску, додайте кислу капусту, зверху викладіть чатні. Прикрасьте кінзою і м’ятою.
  8. Подавайте одразу!

Варіації рецептів Хот-догів

Цікаво, як ця проста страва може викликати стільки цікавих фактів та культурних особливостей по всьому світу! Варіюйте і комбінуйте інгредієнти, щоб створити свій унікальний смак хот-дога:

  1. Хот-дог "Гавайський":
  • Булка для хот-догів;
  • Сосиска;
  • Ананасові кільця;
  • Імбирний соус.
  1. Веганський хот-дог:
  • Булка для хот-догів (без яєць і молока);
  • Веганська сосиска;
  • Гірчиця або веганський майонез;
  • Кетчуп;
  • Зелень.
  1. Грецький хот-дог:
  • Булка для хот-догів;
  • Сосиска;
  • Дзадзикі соус (соус на основі йогурту з огірком);
  • Листя салату.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися