Інгредієнти:
- Кетчуп «Чилі» від Торчин® — 150 г
- Лимонний фреш — 20 г
- Цукор — 40 г
- Карі — 1 ч. л.
- Сіль, перець — за смаком
- Зелені яблука («ґолден делішес» або «ренет Симиренка») — 2 шт.
- Ріпчаста цибуля — ½ шт.
- Імбир — 10 г
- Мед — 30 г
- Часник — 2 зубки
- Олія — 20 г
- Кисла капуста — 120 г
- Сосиски — 4 шт.
- Здобні булки — 4 шт.
Яблука очистьте й наріжте середніми кубиками. Цибулю наріжте дрібними кубиками. Часник, імбир — скибочками.
Часник підсмажте на олії. У цій самій олії тушкуйте цибулю на повільному вогні до появи солодкості. Відтак додайте яблука й починайте смажити. Доведіть яблука до напівготовності, додайте часник, сіль, перець, цукор та обсмажте 2 хвилини. Потім додайте імбир, карі, лимонний фреш, мед, кетчуп і готуйте ще хвилину.
Булочку розріжте на 65% і підсушіть у духовці. Сосиску обсмажте. Укладіть у булку капусту, потім сосиску, зверху викладіть чатні, м’яту й кіндзу, після чого подавайте до столу.
Спробуйте оригінальний рецепт хот-дога від Торчин® — з яблучним чатні та кислою капустою. Ідеальне поєднання гоструватого, запашного смаку кетчупу «Чилі» від Торчин®, ароматних приправ і кислого присмаку яблук миттєво перенесе вас у натхненну Індію. Подаруйте собі та близьким маленьку гастрономічну мандрівку!