Рецепти

Хот-дог з яблучним чатні та кислою капустою

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яблука очистьте й наріжте середніми кубиками. Цибулю наріжте дрібними кубиками. Часник, імбир — скибочками.
Часник підсмажте на олії. У цій самій олії тушкуйте цибулю на повільному вогні до появи солодкості. Відтак додайте яблука й починайте смажити. Доведіть яблука до напівготовності, додайте часник, сіль, перець, цукор та обсмажте 2 хвилини. Потім додайте імбир, карі, лимонний фреш, мед, кетчуп і готуйте ще хвилину.
Булочку розріжте на 65% і підсушіть у духовці. Сосиску обсмажте.
Укладіть у булку капусту, потім сосиску, зверху викладіть чатні, м’яту й кіндзу, після чого подавайте до столу.
Смачного!
Хот-дог з яблучним чатні та кислою капустою
prev
next
Хот-дог з яблучним чатні та кислою капустою
25 хв
4

Інгредієнти:

  • Кетчуп «Чилі» від Торчин® — 150 г
  • Лимонний фреш — 20 г
  • Цукор — 40 г
  • Карі — 1 ч. л.
  • Сіль, перець — за смаком
  • Зелені яблука («ґолден делішес» або «ренет Симиренка») — 2 шт.
  • Ріпчаста цибуля — ½ шт.
  • Імбир — 10 г
  • Мед — 30 г
  • Часник — 2 зубки
  • Олія — 20 г
  • Кисла капуста — 120 г
  • Сосиски — 4 шт.
  • Здобні булки — 4 шт.
  1. Яблука очистьте й наріжте середніми кубиками. Цибулю наріжте дрібними кубиками. Часник, імбир — скибочками.

  2. Часник підсмажте на олії. У цій самій олії тушкуйте цибулю на повільному вогні до появи солодкості. Відтак додайте яблука й починайте смажити. Доведіть яблука до напівготовності, додайте часник, сіль, перець, цукор та обсмажте 2 хвилини. Потім додайте імбир, карі, лимонний фреш, мед, кетчуп і готуйте ще хвилину.

  3. Булочку розріжте на 65% і підсушіть у духовці. Сосиску обсмажте. Укладіть у булку капусту, потім сосиску, зверху викладіть чатні, м’яту й кіндзу, після чого подавайте до столу.

Спробуйте оригінальний рецепт хот-дога від Торчин® — з яблучним чатні та кислою капустою. Ідеальне поєднання гоструватого, запашного смаку кетчупу «Чилі» від Торчин®, ароматних приправ і кислого присмаку яблук миттєво перенесе вас у натхненну Індію. Подаруйте собі та близьким маленьку гастрономічну мандрівку!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися