Інгредієнти:
- кетчуп «Чилі» від Торчин® — 150 г;
- лимонний фреш — 20 г;
- цукор — 40 г;
- карі — 1 ч. л.;
- сіль, перець — за смаком;
- зелені яблука («Голден делішес» або «Симиренка») — 2 шт.;
- ріпчаста цибуля — ½ шт.;
- імбир — 10 г;
- мед — 30 г;
- часник — 2 зубчики;
- олія — 20 г;
- кисла капуста — 120 г;
- сосиски — 4 шт.;
- здобні булочки — 4 шт.;
- кінза, м’ята.
Спробуйте оригінальний рецепт хот-дога від Торчин® — з яблучним чатні та кислою капустою. Ідеальне поєднання гоструватого смаку кетчупу «Чилі» від Торчин®, ароматних приправ і кислого присмаку яблук миттєво перенесе вас у натхненну Індію. Подаруйте собі та близьким маленьку гастрономічну мандрівку!
- Яблука очистіть і наріжте середніми кубиками. Цибулю наріжте дрібно. Часник та імбир — слайсами.
- Часник підсмажте на олії і заберіть з пательні. У цій самій олії тушкуйте цибулю на повільному вогні до прозорості.
- Додайте яблука - доведіть до напівготовності. Додайте сіль, перець, цукор, імбир, карі, лимонний сік та мед – перемішайте і готуйте 2 хвилини.
- Заправте кетчупом і готуйте ще хвилину.
- На сухій пательні обсмажте сосиски.
- Булочку розріжте і підсушіть у духовці.
- Покладіть у булку сосиску, додайте кислу капусту, зверху викладіть чатні. Прикрасьте кінзою і м’ятою.
- Подавайте одразу!
Варіації рецептів Хот-догів
Цікаво, як ця проста страва може викликати стільки цікавих фактів та культурних особливостей по всьому світу! Варіюйте і комбінуйте інгредієнти, щоб створити свій унікальний смак хот-дога:
- Хот-дог "Гавайський":
- Булка для хот-догів;
- Сосиска;
- Ананасові кільця;
- Імбирний соус.
- Веганський хот-дог:
- Булка для хот-догів (без яєць і молока);
- Веганська сосиска;
- Гірчиця або веганський майонез;
- Кетчуп;
- Зелень.
- Грецький хот-дог:
- Булка для хот-догів;
- Сосиска;
- Дзадзикі соус (соус на основі йогурту з огірком);
- Листя салату.