Інгредієнти:
• картопля - 240 г;
• ковбаски копчені - 100 г;
• мариновані огірки – 60 г;
• цибуля ріпчаста - 80 г;
• приправа Торчин «10 овочів» – 1/2 ст. л.;
• гірчиця Торчин «Діжонська» - 20 г;
• мед – 20 г;
• рослинна олія - 60 г;
• рукола - 30 г.
Картопляний салат – це універсальна страва, яку можна приготувати по-різному. В нашому рецепті пропонуємо додати копченості, але також картопля чудово поєднується з оселедцем або грибами. Спробуйте!
- Відваріть картоплю в шкірці у підсоленій воді.
- Цибулю наріжте великими півкільцями та обсмажте в олії до золотистого кольору - перекладіть.
- Додайте до цибулі гірчицю, мед, приправу Торчин «10 овочів» – ретельно перемішайте.
- Очистіть картоплю і наріжте великими кубиками.
- Ковбаски наріжте невеликими шматочками і обсмажте на пательні. Додайте картоплю і обсмажте разом ще 2-3 хвилини - перекладіть.
- Наріжте кружальцями мариновані огірки - додайте до картоплі.
- Перекладіть у салат замариновану цибулю - ретельно все перемішайте.
Подавайте салат теплим або холодним!
Картопляний салат: страва для ситної вечері
Картопляний салат може стати повноцінною вечерею, особливо якщо додати м’ясні інгредієнти або рибу. Родзинкою салату є заправка на основі гірчиці Торчин «Діжонська» і приправи Торчин «10 овочів», яка об’єднує всі інгредієнти і додає салату пікантності. Рецепт картопляного салату досить простий, тому вам не доведеться витрачати багато часу та зусиль на його приготування. Особливо смакує такий салат у холодну погоду.