Рецепти

Картопляний салат з ковбасками

4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg
4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg
e1ed275e4a10fc55b4307eac832667db.jpg
75a2884d01c6385d47f62d5a76ec268a.jpg
cac5950b0bcac7b3fa68fbb5742078ea.jpg
571992ab4a8bbaafee2fd6747b70ff8a.jpg
e5c9aebdcc5f4683a4046ee50ec2cf4f.jpg
4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg
prev
next
4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg

Інгредієнти:

  • картопля - 240 г;
  • ковбаски копчені чи інші м'ясні вироби - 100 г;
  • мариновані огірки – 60 г;
  • цибуля ріпчаста - 80 г;
  • приправа від Торчин® «10 овочів» - 0,5 ст. л.;
  • гірчиця від Торчин® «Діжонська» - 20 г;
  •  мед – 20 г;
  • рослинна олія - 60 г;
  • рукола - 30 г.

Картопляний салат – це універсальна страва, яка готується досить швидко, і підходить для подачі як обід, вечеря або щільне перекушування протягом дня.

Картопляний салат: покроковий рецепт

  1. Ретельно промийте картоплю, не очищайте.
  2. Відваріть у трохи підсоленій воді в шкірці. Цей спосіб добре знайомий під назвою варіння «у мундирі». У такий спосіб картопля не розвариться, і ви зможете легко нарізати її для салату.
  3. Цибулю наріжте великими півкільцями.
  4. У сковороду налийте олію та пасеруйте цибулю до золотистого кольору. Зніміть зі сковороди.
  5. Приготуйте заправку. Мед ретельно перемішайте з приправою від Торчин® «10 овочів» для отримання однорідної маси. Додайте медову суміш до цибулі, приправте гірчицею.
  6. Очистіть картоплю і нарубайте великим кубиком.
  7. Ковбаски наріжте невеликими шматочками, обсмажте на сковороді. Додайте картоплю і обсмажуйте ще 2-3 хвилини.
  8. Наріжте кільцями мариновані огірки.
  9. Додайте до огірків картоплю, ковбаски, заправку та ретельно перемішайте.

Картопляний салат: страва для ситної вечері

Представники сильної статі віддають перевагу ситній та ароматній кухні, і салати в більшості сприймають як закуску до основної страви. Однак існує маса ситних і калорійних салатів, які подаються як основний обід або вечеря і здатні втомити голод і наситити організм необхідними поживними речовинами. До таких відноситься картопляний салат. Сама по собі картопля не відрізняється великою поживністю, але щільна консистенція, низька соковитість і нейтральний смак допомагають використовувати його в якості бази для створення смачних і калорійних гастрономічних вишукувань.

Ще одна особливість картопляного салату – це можливість подачі у холодному чи гарячому вигляді. Гаряча подача дозволяє замінити собою будь-яку основну страву, адже домашній картопляний салат сам собою чимось нагадує пюре, подане з м'ясом і овочами. З іншого боку, подібна страва холодна теж смачна, адже насичений смак інгредієнтів не втрачається в процесі охолодження. Рецепт картопляного салату досить простий, тому вам не доведеться витрачати багато часу та зусиль на його приготування.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися