Рецепти

Картопляний салат

4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg
4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg
e1ed275e4a10fc55b4307eac832667db.jpg
75a2884d01c6385d47f62d5a76ec268a.jpg
cac5950b0bcac7b3fa68fbb5742078ea.jpg
571992ab4a8bbaafee2fd6747b70ff8a.jpg
e5c9aebdcc5f4683a4046ee50ec2cf4f.jpg
4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg
prev
next
4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 4 ст. л.;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • листки салату — 120 г;
  • бекон — 60 г;
  • свіжоморожена кукурудза — 80 г;
  • картопля, зварена в шкірці, — 200 г;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • помідори чері — 50 г;
  • білі сухарики — 25 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • м’ята — 3 листочки.
  1. Підготувати всі інгредієнти.
  2. Бекон нарізати середніми кубиками, яйця відварити круто й нарізати часточками, картоплю та помідори нарізати часточками.
  3. Підсмажити в беконі картоплю до рум’яної скоринки. Додати до них кукурудзу.
  4. Змішати подрібнену м’яту й паприку.
  5. Заправити всі інгредієнти, посолити й поперчити. Перед подаванням викласти на листки салату.
  6. Смачного!
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися