Інгредієнти:
- Цукіні – 250 г
- Цибуля ріпчаста – 100 г
- Яйце куряче – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 150 г
- Рослинна олія – 20 г
- Сир бринза – 50 г
- Петрушка — 30 г
- Мінеральна вода – 100 мл
- Сода – 1/2 ч. л.
- Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» – 1 ч. л.
- Обсмажте на сковороді цибулю та кубики цукіні до приємного золотистого кольору.
- В окремій мисці змішайте нарізані петрушку і бринзу, сире яйце і борошно. Все дуже добре перемішайте, щоб вийшло густе тісто (аби оладки були легкими, додайте 100 мл мінеральної води та ½ ч. л. соди). А для того, щоб оладки мали апетитний золотистий колір і багатий смак цілого овочевого ансамблю – додайте овочеву приправу Торчин® «10 Овочів».
- Викладайте тісто на сковорідку столовою ложкою і обсмажуйте оладки до появи золотистої скоринки. Готові оладки можна викласти на паперовий кухонний рушник, щоб прибрати зайву олію.
- Смачного!
Корисне чи смачне – ось одвічна проблема під час приготування. У цьому рецепті вам не доведеться обирати, отримайте все разом – багатий овочевий смак, неповторний аромат і велику кількість вітамінів, що містяться в овочах. А завдяки невеликому секрету (додавання мінеральної води та соди) ваші оладки стануть пишними та ніжними. Забудьте про компроміси в їжі завдяки ситному рецепту овочевих оладок.