Рецепти

Різотто з ніжною куркою

rizotto
prev
next
rizotto

Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.;
  • стебло селери - 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • рис – 200 г;
  • масло вершкове – 60 г;
  • олія – 30 г;
  • приправа Торчин® «10 Овочів»® – 1 ч. л. на 1/2 літра води.

Приготування різотто з куркою

  1. Почнемо приготування різотто з бульйону, який буде основою нашої страви. У киплячу воду, додаємо стебло селери та Приправу Торчин® «10 Овочів»®. Варимо бульйон 20 хвилин на маленькому вогні.
  2. У пательню з високими бортиками наливаємо олію та кладемо половину порції вершкового масла, 30 г. До масла з олією додаємо дрібно нарізану цибулю. Обсмажуємо цибулю на середньому вогні до золотистого кольору.
  3. Куряче філе, або іншу вашу улюблену частини курочки, нарізаємо невеличкими шматочками. Також напівкільцями нарізаємо моркву.
  4. Додаємо на пательню курку та моркву і обсмажуємо все разом, щоб курочка підрум’янилась.
  5. Далі у пательню додаємо рис і бульйон. Тушкуємо різотто під закритою кришкою до готовності. Час готування може варіюватись від 15 до 30 хвилин в залежності від сорту рису, який ви обрали.
  6. Коли різотто буде повністю готове, додайте до нього вершкове масло.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися