Інгредієнти:
- куряче філе - 2 шт.;
- стебло селери - 1 шт.;
- цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- рис – 200 г;
- масло вершкове – 60 г;
- олія – 30 г;
- приправа Торчин® «10 Овочів»® – 1 ч. л. на 1/2 літра води.
Приготування різотто з куркою
- Почнемо приготування різотто з бульйону, який буде основою нашої страви. У киплячу воду, додаємо стебло селери та Приправу Торчин® «10 Овочів»®. Варимо бульйон 20 хвилин на маленькому вогні.
- У пательню з високими бортиками наливаємо олію та кладемо половину порції вершкового масла, 30 г. До масла з олією додаємо дрібно нарізану цибулю. Обсмажуємо цибулю на середньому вогні до золотистого кольору.
- Куряче філе, або іншу вашу улюблену частини курочки, нарізаємо невеличкими шматочками. Також напівкільцями нарізаємо моркву.
- Додаємо на пательню курку та моркву і обсмажуємо все разом, щоб курочка підрум’янилась.
- Далі у пательню додаємо рис і бульйон. Тушкуємо різотто під закритою кришкою до готовності. Час готування може варіюватись від 15 до 30 хвилин в залежності від сорту рису, який ви обрали.
- Коли різотто буде повністю готове, додайте до нього вершкове масло.