Рецепти

Теплий салат з телятиною

Teplyy salat z telyatynoyu
prev
next
Teplyy salat z telyatynoyu
30 хв
2

Інгредієнти

  • телятина або яловичина – 0,5 кг
  • перець солодкий – 2 шт.;
  • помідори чері – 200 г;
  • листя салату – 200 г;
  • соєвий соус Торчин – 3 ст. ложки;
  • гірчиця з медом Торчин – 2 ст. ложки
  • оливкова олія – 1 ст. ложка.

Теплий салат з телятиною – справжня вишукана страва, як в ресторані, на вашому святковому, чи обідньому столі. Такий салат вже створює настрій та атмосферу, чогось особливого. Соковитий стейк, ваші улюблені овочі та зелень і все це заправлене пікантною заправкою на основі гірчиці та соєвого соусу.

Приготування салату

  1. Найперше це приготування м’яса. Рекомендуємо перед початком обсмаження замаринувати м’ясо у суміші солі та перцю на декілька годин. Як м’ясо промаринується обсмажте його з обіх боків на пательні, або грилі. Окремо хочемо зазначити, що для цього салату може підійти і вчорашній стейк, який вам потрібно, лише трохи підігріти.
  2. Готове м'ясо нарізаємо тонкою соломкою.
  3. Очищуємо перець, нарізаємо його соломкою та обсмажуємо на пательні з додаванням невеликої к-ті олії.
  4. Помідори чері розріжте на половинки. Промийте та висушіть листя салату і зелень.
  5. Готуємо заправку: в піалу додайте соєвий соус, медову-гірчицю та олію. Все це добре перемішайте. 
  6. На тарілку викладіть першим шаром листя салату та зелень. Зверху покладіть смажене м’ясо, перець та помідори. Все полийте заправкою.

Теплий салат з телятиною варто подавати одразу до столу поки він не охолонув. Ви також за бажанням можете додати до салату ваші інші улюблені овочі, так які моркву, цукіні, або кабачок, попередньо їх обсмаживши, як і перець в нашому рецепті. Такий салат може стати не тільки святковою прикрасою столу, а й відмінним обідом, чи вечерею, адже багатьма сприймається не як салат, а як повноцінна друга страва.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися