Інгредієнти:
- Бульйон — 840 г
- Мідії — 150 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 90 г
- Болгарський перець — 81 г
- Помідори конкассе - 120 г
- Ріпчасту цибулю-30 г
- Оливкове масло — 30 г
- Кінза — 15 г
- Хліб — 30 г
- Перець чилі — 6 г
- Сіль — 6 г
- Карі — 3 г
- Перець — 1,5 г
- Огірок свіжий (для подачі) - 1 шт.
- Перець і цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Обсмажуємо на оливковій олії цибулю, перець і мідії зі спеціями. Додаємо хліб, кетчуп Торчін® «Лагідний», помідори конкассе, воду або бульйон і Томім на невеликому вогні до готовності. Подаємо з нарізаним паличками огірком.
Справжній мікс середземноморської та східної кухні. Простий у готуванні, але вишуканий суп, яким можна балувати своїх гостей із будь-якого приводу або навіть без нього. Ароматні приправи й зелень у поєднанні з томатами конкасе та кетчупом Торчин® «Лагідний» зроблять мідії дуже ніжними, а вечерю — незабутньою.