Рецепти

Томатний суп-карі з мідіями — Торчин®

Перець і цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Обсмажуємо на оливковій олії цибулю, перець і мідії зі спеціями.
Додаємо хліб, кетчуп Торчін® «Лагідний», помідори конкассе, воду або бульйон і Томім на невеликому вогні до готовності.
Подаємо з нарізаним паличками огірком.
Томатний суп-карі с мідіями — Торчин®
prev
next
Томатний суп-карі с мідіями — Торчин®
40 хв
4-5

Інгредієнти:

  • Бульйон — 840 г
  • Мідії — 150 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 90 г
  • Болгарський перець — 81 г
  • Помідори конкассе - 120 г
  • Ріпчасту цибулю-30 г
  • Оливкове масло — 30 г
  • Кінза — 15 г
  • Хліб — 30 г
  • Перець чилі — 6 г
  • Сіль — 6 г
  • Карі — 3 г
  • Перець — 1,5 г
  • Огірок свіжий (для подачі) - 1 шт.
  1. Перець і цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Обсмажуємо на оливковій олії цибулю, перець і мідії зі спеціями. Додаємо хліб, кетчуп Торчін® «Лагідний», помідори конкассе, воду або бульйон і Томім на невеликому вогні до готовності. Подаємо з нарізаним паличками огірком.

Справжній мікс середземноморської та східної кухні. Простий у готуванні, але вишуканий суп, яким можна балувати своїх гостей із будь-якого приводу або навіть без нього. Ароматні приправи й зелень у поєднанні з томатами конкасе та кетчупом Торчин® «Лагідний» зроблять мідії дуже ніжними, а вечерю — незабутньою.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися