Інгредієнти:
- кетчуп Торчин® «Чилі» — 200 г;
- яловичина — 250 г;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- помідори чері — 50 г;
- стручкова квасоля — 70 г;
- болгарський перець — 70 г;
- оцет — 20 мл;
- цукор — 20 г;
- олія — 40 мл;
- зелень — 20 г;
- соєвий соус Торчин® «Класичний смак» — 30 мл;
- лимон — ½ шт.;
- сіль — до смаку;
- часник — 2 зубки.
- Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
- Часник нарізати скибочками, ріпчасту цибулю, болгарський перець, яловичину — брусочками, чері розрізати навпіл. Важливо взяти антрекот або вирізку, тоді м’ясо не потрібно буде довго тушкувати, воно швидше стане м’яким.
- На велику розпечену пательню налити олію. Обсмажити часник. Додати овочі й м’ясо та трохи обсмажити. Додати цукор, оцет і готувати ще хвилину.
- Додаємо кетчуп, соєвий соус і тушкуємо 2 хвилини. Подаємо, посипавши зеленню та збризнувши лимонним соком.
- Смачного!
Пікантна яловичина з овочами – ідеальна страва для поціновувачів незвичайних поєднань. Оцет і соєвий соус Торчин® «Класичний смак» роблять м'ясо ніжним та м'яким, а часник і кетчуп Торчин "Чилі" надають пікантної нотки. У цьому рецепті яловича вирізка обсмажується разом з овочами. Це означає, що вам не доведеться окремо готувати гарнір. Насичений м'ясний аромат переплітається зі свіжими ароматами болгарського перцю, цибулі та помідорів черрі, створюючи справжню феєрію смаку. Подавайте на обід або вечерю як самостійну другу страву.