Інгредієнти:
- куряче філе – 100 г;
- сир твердий – 100 г;
- цибуля ріпчаста – 50 г;
- майонез Торчин® "Європейський" – 50 г;
- морква – 50 г;
- млинці – 2 шт.;
- часник – 5 г;
- зелень, перець, сіль.
Млинці з куркою – це улюблена страва багатьох. Готуються вони просто і швидко, а смак стане справжнім відкриттям для кожного завдяки крапельці магії від Торчин®. Якщо близьким закортіло чогось смачненького й особливого на вечерю, потіште їх такими млинцями. Самі млинці вже є повноцінним частуванням, а якщо в них загорнути соковите м'ясо, результат буде просто фантастичним. Традиційні млинці з куркою найчастіше готують із начинкою з курячого фаршу, обсмаженого з цибулею, але ми пропонуємо вам зробити їх по-новому з начинкою з курячого жульєну. Страва виходить дуже соковитою та ароматною.
Рецепт млинців із жульєном – етапи приготування
- Почнемо приготування з підготовки начинки. Ріпчасту цибулю слід нарізати дрібними кубиками й обсмажити її до золотистості на попередньо розігрітій рослинній олії.
- Моркву нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до обсмаженої цибулі. Видавлюємо через прес зубчик часнику, солимо, перчимо за смаком.
- Куряче філе також нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо м'ясо на сковороду до овочів і добре перемішуємо.
- Поки м'ясо обсмажується, можна готувати соус, який зробить млинці з куркою соковитими й апетитними. Змішуємо в окремій мисці майонез Торчин® "Європейський", трохи сушеної паприки та 5 г видавленого через прес часнику. Добре все перемішуємо та додаємо на сковорідку до курки та овочів.
- Далі слід натерти сир на тертці та додати його до начинки. Обсмажуємо начинку поки сир зверху не розплавиться, після чого добре все перемішуємо - так млинці з жульєном набудуть приємної вершковості.
- Тепер можна починати загортати млинці з куркою. Для початку підготуйте миску з гарячою водою й опустіть у неї пір'я зеленої цибулі на 30 сек, після чого перекладіть їх на серветку, щоб зайва волога вбралася. У середину млинця кладемо ложку начинки і збираємо його в мішечок. Щоб мішечок не розвалився, перев'язуємо його підготовленим стеблинкою зеленої цибулі. Те ж саме проробляємо з усіма млинцями, що залишилися.
Готово! Млинці з соковитим ароматним курячим жульєном можна подавати до святкового столу. Страва смачно поєднується зі сметаною, але також і з іншими соусами.
Готуємо святкові млинці з куркою за рецептом Торчин®
Млинці з куркою готувала хоча б раз у житті кожна господиня. Це проста, апетитна і ситна страва, яка багатьом припадає до смаку. Але на святковий стіл хочеться подати щось більше ніж звичайні млинці. Але насправді готувати млинці з куркою можна і до святкового столу, якщо спробувати їх зробити за нашим новим цікавим рецептом.
Для цього ми пропонуємо вам незвичайну подачу та оригінальну начинку. Млинці з куркою стануть ще кращими, якщо ви приготуєте начинку для них за авторським рецептом Торчин®. Це буде справжній жульєн з куркою – соковиті шматочки м'яса, золотисті обсмажені овочі, сир, що тягнеться, і пікантний соус на основі майонезу "Європейський". Швидше загортайте начинку в млинці, поки її ніхто не встиг з'їсти, адже перед нею неможливо встояти.
Щоб красиво подати млинці з куркою, ми пропонуємо загорнути їх не в рулетик, а в мішечок, перев'язаний зеленою цибулею. Така подача має більш оригінальний, святковий та естетичний вигляд на святковому столі. Повірте, від такої закуски ніхто не відмовиться і млинці вмить розлетяться зі столу.