Рецепти

Брускета з куркою

Брускета з куркою: покроковий рецепт приготування
Брускета з куркою: покроковий рецепт приготування
Брускета з куркою: покроковий рецепт приготування
Брускета з куркою: покроковий рецепт приготування
prev
next
Брускета з куркою: покроковий рецепт приготування

Інгредієнти

  • куряче філе — ½ шт.;
  • яблуко — 1 шт.;
  • невелика картопля — 1 шт.;
  • виноград — 100 г;
  • чорний перець, сушені трави і прянощі, сіль на смак;
  • рукола для прикраси;
  • білий багет — 4 шматочки;
  • майонез "Європейський" Торчин® — 100 г.

Брускета з куркою — це прекрасна закуска, яка поєднує в собі багато різних смаків та текстур, які разом створюють унікальне поєднання. Ніжна та соковита курка ідеально гармонує з яскравим фруктовим смаком яблука і винограду. Рецепт стане чудовим вибором для вечірнього чаю, святкового застілля або просто як гастрономічна насолода у будній день.

Також цей рецепт гарно підходить, якщо у вас залишилась частина курячого філе від якоїсь страви чи бульйону і ви думали, що з нього приготувати.

Етапи приготування

  1. Візьміть куряче філе і посипте його ароматними травами та сіллю на свій смак. Підігрійте духовку до 180°C та запікайте філе в духовці протягом 20 хвилин, доки воно не отримає золотисту скоринку та буде готовим. Час запікання може змінюватись в залежності від розміру філе.

Брускета з куркою

      2. Відваріть невелику картоплю до готовності. Картопля має бути м'якою, але не розвареною. Зазвичай це займає близько 15-20 хвилин.

      3. Відварену картоплю та куряче філе наріжте на дрібні кубики. Додайте майонез Торчин® "Європейський" і добре перемішайте всі інгредієнти.  

Брускета з куркою

      4. Яблуко поріжте більш великими кубиками, кожну виноградину розріжте навпіл.
      5. Нагрійте суху сковороду і підсмажте шматочки білого багета з обох сторін до   хрусткості.
      6. Покладіть підсмажений хліб на тарілки. Рівномірно розподіліть змащену майонезом картоплю та курку на кожному шматочку хліба. Прикрасьте кожну брускету виноградом, яблуком та кількома листками руколи.

Подавайте брускети одразу після приготування, так вона найсмачніша. Ви і ваші гості зможуть насолодитися хрусткою скоринкою та соковитими інгредієнтами.

Секрети приготування брускет

Запорукою смачних брускет є добре запечений до хрумкоту хліб та соковита начинка. Щоб ваші брускети виходили на ура, підготували для вас декілька порад:

  • Для брускет за власним смаком обирайте темний чи світлий хліб. Щоб він був більш соковитий ви можете збризнути його олією.
  • Перед запіканням філе можна замаринувати в ароматному маринаді Торчин з Часником та зеленню. Маринад надасть додатковий смак і аромат фашому філе.
  • Ви можете використовувати різні сезонні фрукти, такі як груші, персики, або екзотичні фрукти, наприклад, манго або ананас, щоб урізноманітни аромат і смак страви. Експериментуйте та знаходьте свої цікаві смакові комбінації.
  • Щоб придати брускеті гостроти, додайте дрібно нарізану червоний чи зелений перець, часник.
  • Для свіжості та аромату прикрасьте брускети свіжим базиліком або кропом.

Брускета з куркою стане чудовою закускою на будь-якому святі або сімейному обіді. Її ніжний смак та аромат зроблять ваші страви незабутніми. Бон апеті!

 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися