Інгредієнти:
- майонезний соус Торчин® «З часником» — 150 г;
- кальмар — 150 г;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- олія — 15 мл;
- біле вино — 50 мл;
- плавлений сир — 60 г;
- помідори чері — 6 шт.;
- куркума — щіпка;
- чебрець — щіпка;
- хлібні крихти — 5 г;
- лимон — 4 часточки;
- сіль, перець — до смаку.
Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Кальмара нарізати великими кубиками. Цибулю нарізати дрібними кубиками.
Цибулю смажити з чебрецем на олії, поки не розм’якне. Додати кальмара, помідори, вино й тушкувати 5 хвилин. Посолити, поперчити, вичавити часточку лимона.
Щойно кальмар охолов, помідори відкласти. А все, що залишилося, змішати з крихтами, майонезом і плавленим сиром, збити в блендері до однорідної маси.
Подавати зі шматочками помідора й часточкою лимона до закусок і снеків. Смачного!