Рецепти

Фахітос з рибою - Торчин

Фахітос з рибою - Торчин
Фахітос з рибою - Торчин
Фахітос з рибою - Торчин
Фахітос з рибою - Торчин
Фахітос зі свининою - Торчин
Фахітос зі свининою - Торчин
Фахітос зі свининою - Торчин
Фахітос зі свининою - Торчин
Фахітос з рибою - Торчин
prev
next
Фахітос з рибою - Торчин

Інгредієнти:

  • Кукурудза (консервована)
  • Пангасіус (або інша біла риба)
  • Майонез Торчин® «Делікатесний»
  • Твердий сир
  • Булгур
  • Цибуля
  • Морква (маринована)
  • Листя салату
  1. Ніжне філе пангасіуса (або іншу білу рибу) посолити і підсмажити.
  2. Решту інгредієнтів нарізати. Змастити лаваш майонезом Торчин® "Делікатесний", покласти рибу, овочі та сир. Загорнути.
  3. Підсмажити на сухій пательні.
  4. Смакуйте хрусткий Фахітос з рибою!

Фахітос для мексиканців така сама універсальна й проста страва, як для нас млинці з начинкою, а готувати його ще простіше. Із чим би ви не вирішили приготувати фахітос, пам’ятайте два простих правила: начинка має бути нарізана соломкою, а соус має бути Торчин®.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися