Інгредієнти:
- Кукурудза (консервована)
- Пангасіус (або інша біла риба)
- Майонез Торчин® «Делікатесний»
- Твердий сир
- Булгур
- Цибуля
- Морква (маринована)
- Листя салату
- Ніжне філе пангасіуса (або іншу білу рибу) посолити і підсмажити.
- Решту інгредієнтів нарізати. Змастити лаваш майонезом Торчин® "Делікатесний", покласти рибу, овочі та сир. Загорнути.
- Підсмажити на сухій пательні.
- Смакуйте хрусткий Фахітос з рибою!
Фахітос для мексиканців така сама універсальна й проста страва, як для нас млинці з начинкою, а готувати його ще простіше. Із чим би ви не вирішили приготувати фахітос, пам’ятайте два простих правила: начинка має бути нарізана соломкою, а соус має бути Торчин®.