Інгредієнти:
- Рибний фарш або філе риби - 120 г
- Болгарський перець - 150 г
- Морква - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 50 г
- Вершкове масло - 50 г
- Манка - 30 г
- Петрушка - 10 г
- Лимон - 1 часточка
- Вода - 100 мл
- Відварені спагеті - 250 г
- Томатна заправка від Торчин® - 250 г
- Сіль, перець за смаком
- Приправте рибний фарш сіллю, перцем, петрушкою і додайте манки. Залиште на 1 годину настоятися. Потім - сформуйте невеликі котлетки.
- Нарізані соломкою овочі пасеруйте на вершковому маслі до стану al-dente.
- Додайте томатну заправку і пасеруйте ще 4 хвилини.
- На овочевий коктейль викладіть рибні котлетки, додайте трохи води і протушкуйте ще 5 хвилин під закритою кришкою.
- Подавайте зі спагеті.