Рецепти

Лазанья з м'ясом

Відваріть листи тіста для лазаньї, як зазначено на упаковці.
На оливковій олії підсмажте фарш і цибулю з чорним перцем.
Додайте кетчуп Торчин® «Лагідний» і готуйте фарш до готовності.
Викладіть у форму для випікання у 3-4 шари листи лазаньї та смажений фарш.
Присипте сиром.
Запікайте 45 хв при температурі 180° С.
Лазанья з м'ясом
prev
next
Лазанья з м'ясом
60 хв
5

Інгредієнти:

  • Листове тісто для лазаньї – 8-10 шт.
  • Фарш із яловичини – 500 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 150 г
  • Оливкова олія – 50 мл
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, перець

Лазанья з м'ясом – дуже смачна та ситна італійська страва. А приготувати її набагато легше, ніж здається. Листкова запіканка з макаронів із м'ясним фаршем і томатним соусом припаде до смаку вам і вашим рідним! А кетчуп додасть страві густий томатний смак і аромат запашних спецій.

  1. Відваріть листи тіста для лазаньї, як зазначено на упаковці
  2. На оливковій олії підсмажте фарш і цибулю з чорним перцем
  3. Додайте кетчуп Торчин® «Лагідний» і готуйте фарш до готовності
  4. Викладіть у форму для випікання у 3-4 шари листи лазаньї, смажений фарш і присипте сиром
  5. Запікайте 45 хв при температурі 180° С
  6. Пригощайтесь!
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися