Інгредієнти:
- Листове тісто для лазаньї – 8-10 шт.
- Фарш із яловичини – 500 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 150 г
- Оливкова олія – 50 мл
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль, перець
Лазанья з м'ясом – дуже смачна та ситна італійська страва. А приготувати її набагато легше, ніж здається. Листкова запіканка з макаронів із м'ясним фаршем і томатним соусом припаде до смаку вам і вашим рідним! А кетчуп додасть страві густий томатний смак і аромат запашних спецій.
- Відваріть листи тіста для лазаньї, як зазначено на упаковці
- На оливковій олії підсмажте фарш і цибулю з чорним перцем
- Додайте кетчуп Торчин® «Лагідний» і готуйте фарш до готовності
- Викладіть у форму для випікання у 3-4 шари листи лазаньї, смажений фарш і присипте сиром
- Запікайте 45 хв при температурі 180° С
- Пригощайтесь!