Інгредієнти:
- Свиняча вирізка – 180 г
- Бекон чи шинка – 80 г
- Кетчуп Торчин® «З часником» – 80 г
- Вино червоне – 40 г
- Масло вершкове – 50 г
- Малинове варення – 30 г
- Сіль, перець
- Налийте червоне вино в каструлю та випарите на 50%. Додайте кетчуп Торчин® «Лагідний» та малинове варення, після закіпання доведіть до густоти на невеликому вогні. Додайте вершкове масло та відставте.
- М'ясо розрізати впоперек волокон, загорнути в шинку в формі діжок.
- Замаринувати м'ясо у спеціях і в приготованому соусі. М'ясо підсмажити до рум'яної скоринки.
- Потім на 15 хвилин поставити до духовки при температурі 180° С.
- Посипати зеленню та подавати до столу.
Бажаєте приготувати щось особливо смачне та оригінальне? Тоді цей рецепт – те, що потрібно! Неймовірне поєднання малинового джему та кетчупу Торчин® «Лагідний» створює ніжну кисло-солодку смакову симфонію, яка ідеально доповнить м’ясо та потішить найвибагливішого гурмана. Смачного!