Інгредієнти:
- Вода - 2 л
- Куряче філе - 200 г
- Молода морква – 3 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Заправка для борща Торчин® «Томатна з болгарським перцем»
- Мед – 1 ст. л.
- Вершки (15%) - 200 г
- Плавлений сир - 1 шт.
- Сіль
- Лавровий лист
- Чорний перець горошок
- Свіжий кріп
- Окремо приготуйте бульйон. Відваріть моркву і картоплю до готовності.
- Бульйон, овочі, пів упаковки заправки, а також плавлений сирок і вершки додайте в блендер і доведіть до однорідної маси.
- Готову масу викладіть в каструлю, додайте ложечку меду, сік лимона і доведіть до кипіння. Ну і останній штрих - посипте суп кропом і все готово! Бон Апетит!
Морквяний крем-суп - дуже ніжний, легкий, а головне смачний і дуже корисний. А заправка Торчин® додасть морквяного супу більш насичений овочевий смак. Ви приємно здивуєтеся, коли дізнаєтеся, наскільки цей смачний суп простий в приготуванні!