Рецепти

Олів'є з креветками

Олів'є з креветками
Олів'є з креветками
Олів'є з креветками
Олів'є з креветками
prev
next
Олів'є з креветками

Інгредієнти:

  • картопля печена – 100 г;

  • горошок зелений – 100 г;

  • морква печена – 100 г;

  • оливки – 50 г;

  • яйце відварне – 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста – 50 г;

  • креветки коктейльні – 150 г.

Для заправки:

  • майонез Торчин® «Європейський» – 3 ст. л.;

  • карі (приправа) – 1 ч. л.;

  • куркума – 1 ч. л.;

  • цукор – 2 ч. л.

Олів'є з креветками? Саме так! Урізноманітнюйте звичні рецепти улюблених страв з новими рецептами від Торчин®. Додайте креветок, заправте салат соусом на основі майонезу Торчин® «Європейський» з ароматними спеціями та цукром. Ви такого ще не куштували.

Смачного святкування!

Основні етапи приготування

Додайте новизну в класичну страву – приготуйте салат олів'є з креветками!

  1. Заздалегідь відваріть картоплю, моркву та яйце.
  2. Далі картоплю, моркву, яйце і цибулю наріжте кубиками. Змішайте всі разом.
  3. Оливки та креветки просто розріжте навпіл.
  4. Для заправки змішайте майонез Торчин® «Європейський», часник, зелень, сіль та перець за смаком.
  5. Заправте салат соусом і додайте креветки.

Смачного!

Цікаві варіації олів'є:

Олів'є та креветки - здавалося б, два несумісні інгредієнти. Але не поспішайте з висновками. Творець улюбленої новорічної страви використав у своєму початковому рецепті ракові шийки, паюсну ікру і каперси.

Ми підготували ще кілька варіацій незвичайних варіацій приготування олів'є:

  1. Морський салат "Олів'є" з морепродуктами: Додайте до стандартних інгредієнтів варені та дрібно нарізані креветки, кальмари та шматочки крабового м'яса. Подавайте з лимонним дресингом та посипте свіжими травами, такими як кріп та петрушка.
  2. Зелений салат "Олів'є" з авокадо: Замініть частину варених картопляних кубиків на нарізане авокадо. Додайте свіжий шпинат та руколу для ароматності та свіжості. Приготуйте лимонно-медовий дресинг.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися