Інгредієнти:
Картопля печена – 100 г
Горошок зелений – 100 г
Морква печена – 100 г
Оливки – 50 г
Яйце відварне – 2 шт.
Цибуля ріпчаста – 50 г
Креветки коктейльні – 150 г
Для заправки:
Майонез Торчин® «Європейський» – 3 ст. л.
Карі (приправа) – 1 ч. л.
Куркума – 1 ч. л.
Цукор – 2 ч. л.
- Відварені картоплю та моркву, яйце та ріпчасту цибулю нарізати кубиками.
- Оливки та креветки розрізати навпіл.
- Для заправки змішати майонез Торчин® «Європейський», часник, зелень, сіль і перець за смаком.
- Перед подачею заправити салат і прикрасити креветками.
Олів’є? Креветки? Олів’є з креветками? Саме так! Урізноманітнюйте звичні рецепти улюблених страв із новими рецептами від Торчин®. Додайте креветок, заправте салат унікальним соусом на основі майонезу Торчин® «Європейський» з ароматними спеціями та цукром. Ви такого ще не куштували. Смачного святкування!