Рецепти

Олів'є з креветками

Олів'є з креветками
Олів'є з креветками
Олів'є з креветками
Олів'є з креветками
prev
next
Олів'є з креветками

Інгредієнти:

  • Картопля печена – 100 г

  • Горошок зелений – 100 г

  • Морква печена – 100 г

  • Оливки – 50 г

  • Яйце відварне – 2 шт.

  • Цибуля ріпчаста – 50 г

  • Креветки коктейльні – 150 г

  • Для заправки:

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 3 ст. л.

  • Карі (приправа) – 1 ч. л.

  • Куркума – 1 ч. л.

  • Цукор – 2 ч. л.

  1. Відварені картоплю та моркву, яйце та ріпчасту цибулю нарізати кубиками.
  2. Оливки та креветки розрізати навпіл.
  3. Для заправки змішати майонез Торчин® «Європейський», часник, зелень, сіль і перець за смаком.
  4. Перед подачею заправити салат і прикрасити креветками.

Олів’є? Креветки? Олів’є з креветками? Саме так! Урізноманітнюйте звичні рецепти улюблених страв із новими рецептами від Торчин®. Додайте креветок, заправте салат унікальним соусом на основі майонезу Торчин® «Європейський» з ароматними спеціями та цукром. Ви такого ще не куштували. Смачного святкування!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися