Інгредієнти:
картопля печена – 100 г;
горошок зелений – 100 г;
морква печена – 100 г;
оливки – 50 г;
яйце відварне – 2 шт.;
цибуля ріпчаста – 50 г;
креветки коктейльні – 150 г.
Для заправки:
майонез Торчин® «Європейський» – 3 ст. л.;
карі (приправа) – 1 ч. л.;
куркума – 1 ч. л.;
цукор – 2 ч. л.
Олів'є з креветками? Саме так! Урізноманітнюйте звичні рецепти улюблених страв з новими рецептами від Торчин®. Додайте креветок, заправте салат соусом на основі майонезу Торчин® «Європейський» з ароматними спеціями та цукром. Ви такого ще не куштували.
Смачного святкування!
Основні етапи приготування
Додайте новизну в класичну страву – приготуйте салат олів'є з креветками!
- Заздалегідь відваріть картоплю, моркву та яйце.
- Далі картоплю, моркву, яйце і цибулю наріжте кубиками. Змішайте всі разом.
- Оливки та креветки просто розріжте навпіл.
- Для заправки змішайте майонез Торчин® «Європейський», часник, зелень, сіль та перець за смаком.
- Заправте салат соусом і додайте креветки.
Смачного!
Цікаві варіації олів'є:
Олів'є та креветки - здавалося б, два несумісні інгредієнти. Але не поспішайте з висновками. Творець улюбленої новорічної страви використав у своєму початковому рецепті ракові шийки, паюсну ікру і каперси.
Ми підготували ще кілька варіацій незвичайних варіацій приготування олів'є:
- Морський салат "Олів'є" з морепродуктами: Додайте до стандартних інгредієнтів варені та дрібно нарізані креветки, кальмари та шматочки крабового м'яса. Подавайте з лимонним дресингом та посипте свіжими травами, такими як кріп та петрушка.
- Зелений салат "Олів'є" з авокадо: Замініть частину варених картопляних кубиків на нарізане авокадо. Додайте свіжий шпинат та руколу для ароматності та свіжості. Приготуйте лимонно-медовий дресинг.