Рецепти

Овочевий рататуй

Підготуйте всі необхідгі інгредієнти.
Наріжте великими кубиками цукіні, кабачки, болгарський перець, півколом червону цибулю. Розігрійте пательню. Щоб рататуй не перетворився на однорідну кашу, овочі потрібно смажити окремо один від одного.
Спочатку обсмажте баклажани, доки вони не покриються легкою золотистою скоринкою. Обсмажте цукіні за тим же принципом. Обсмажте цибулю з 3 зубчиками часнику (роздавленими ножем). Щойно цибуля стане злегка золотистою, відразу ж додайте порізаний на великі шматочки болгарський перець та обсмажуйте близько 1 хвилини, весь час перемішуючи. Додайте цукіні з баклажанами. Наріжте колами томат, додайте 8 шт. чері та помістіть все до каструлі, де ретельно перемішайте.
Для збалансованого смаку і аромату додайте 1 ст. л. універсальної приправи Торчин® «10 Овочів» і тушкуйте все ще 2-3 хвилини.
Смачного!
Овочевий рататуй
prev
next
Овочевий рататуй

Інгредієнти:

  • Цукіні - 1 шт
  • Баклажан – 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Часник - 3 зубчики
  • Помідор - 1 шт
  • Чері - 8 шт
  • Болгарський перець - 1 шт
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ч. л.
  1. Наріжте великими кубиками цукіні і кабачки.
  2. Розігрійте пательню. Щоб рататуй не перетворився на однорідну кашу, овочі потрібно смажити окремо один від одного.
  3. Спочатку обсмажте баклажани, доки вони не покриються легкою золотистою скоринкою. Обсмажте цукіні за тим же принципом.
  4. Наріжте півколом червону цибулю та обсмажте її з 3 зубчиками часнику (роздавленими ножем).
  5. Щойно цибуля стане злегка золотистою, відразу ж додайте порізаний на великі шматочки болгарський перець та обсмажуйте близько 1 хвилини, весь час перемішуючи.
  6. Додайте цукіні з баклажанами.
  7. Наріжте колами томат, додайте 8 шт. чері та помістіть все до каструлі, де ретельно перемішайте.
  8. Для збалансованого смаку і аромату додайте 1 ст. л. універсальної приправи Торчин® «10 Овочів» і тушкуйте все ще 2-3 хвилини.
  9. Смачного!

Лише одне це слово активізує уяву грою кольорів та ароматів, апетит виникає сам по собі, і неможливо стриматися, щоб не приготувати цю фантастичну страву. Рататуй - традиційна страва прованської кухні, яка відома своїм умінням поєднувати смак і користь. Ми відтворили оригінальний рецепт разом з невловимими нотками Провансу, які надають особливої вишуканості та неповторності цій страві.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися