Інгредієнти:
- Цукіні - 1 шт
- Баклажан – 1 шт
- Цибуля червона - 1 шт
- Часник - 3 зубчики
- Помідор - 1 шт
- Чері - 8 шт
- Болгарський перець - 1 шт
- Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ч. л.
- Наріжте великими кубиками цукіні і кабачки.
- Розігрійте пательню. Щоб рататуй не перетворився на однорідну кашу, овочі потрібно смажити окремо один від одного.
- Спочатку обсмажте баклажани, доки вони не покриються легкою золотистою скоринкою. Обсмажте цукіні за тим же принципом.
- Наріжте півколом червону цибулю та обсмажте її з 3 зубчиками часнику (роздавленими ножем).
- Щойно цибуля стане злегка золотистою, відразу ж додайте порізаний на великі шматочки болгарський перець та обсмажуйте близько 1 хвилини, весь час перемішуючи.
- Додайте цукіні з баклажанами.
- Наріжте колами томат, додайте 8 шт. чері та помістіть все до каструлі, де ретельно перемішайте.
- Для збалансованого смаку і аромату додайте 1 ст. л. універсальної приправи Торчин® «10 Овочів» і тушкуйте все ще 2-3 хвилини.
- Смачного!
Лише одне це слово активізує уяву грою кольорів та ароматів, апетит виникає сам по собі, і неможливо стриматися, щоб не приготувати цю фантастичну страву. Рататуй - традиційна страва прованської кухні, яка відома своїм умінням поєднувати смак і користь. Ми відтворили оригінальний рецепт разом з невловимими нотками Провансу, які надають особливої вишуканості та неповторності цій страві.