Інгредієнти:
- овочевий бульйон;
- м'ясний фарш – 150 г;
- макарони великі «мушлі» – 10 шт.;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- кетчуп Торчин® «Лагідний» – 40 г;
- часник – 1 зубчик;
- сир твердий – 50 г;
- базилік, зелень;
- сіль, перець – за смаком.
Паста по-тосканськи - відмінний варіант, якщо ви хочете розбавити повсякденність сімейних вечерь або чекаєте гостей. Приготування цього рецепту не забере багато часу, а готової страви вистачить на цілу родину.
- Наріжте цибулю та пасеруйте до прозорості на пательні, додайте фарш – обсмажте разом.
- У підсоленій воді відваріть макарони до напівготовності.
- До фаршу додайте зелень та часник.
- Заправте кетчупом Торчин® "Лагідний" для насиченого томатного смаку з пряними спеціями.
- Нафаршируйте мушлі і викладіть у форму.
- Зверху посипте тертим сиром.
- Змішайте овочевий бульйон із кетчупом Торчин® "Лагідний" і полийте нафаршеровані мушлі.
- Запікайте 25 хвилин при 190 °С.
Смачного!
Рекомендації приготувати пасти по-тосканськи
Тосканська кухня – досить проста у приготуванні. Її невід'ємна частина – якісні свіжі інгредієнти у поєднанні з різними видами пасти, також ви можете поексперементувати із начинками. Замінивши м’ясо на м’який сир, наприклад, із шпинатом або в’яленими томатами і додавши лосось, все одно готова страва вийде апетитною, а кетчуп Торчин "Лагідний" надасть їй насиченого томатого смаку.