Інгредієнти:
- Овочевий бульйон
- М'ясний фарш – 150 г
- Макарони «мушлі» (великі) – 10 шт.
- Цибуля ріпчаста – 50 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 40 г
- Часник – 5 г
- Сир твердий – 50 г
- Базилік, зелень
- Сіль, перець
- Підготуйте всі необхідні інгридієнти.
- Нарізати цибулю та пасерувати до розм`якшення на пательні, додати фарш та обсмажити. В підсоленій воді відварити макарони до напівготовності. До фаршу додати зелень та часник.
- Додаємо кетчуп Торчин® "Лагідний" для насиченого томатного смаку з пряними спеціями.
- Фаршируємо мушлі та викладаємо на деко.
- Зверху посипаємо тертим сиром. Поливаємо овочевим бульйоном з сосусом Торчин® "Лагідний". Запікаємо 25 хвилин при 190 °С.
- Смачного!
Паста – страва, без якої італійці не уявляють свого життя, бо це смачно, корисно та ситно. Приготувати пасту буде легко, а кетчуп Торчин® «Лагідний» додасть томатного насиченого смаку вашій страві.