Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Гарбуз – 100 г
Картопля – 1 шт.
Селера корінь – 100 г
Яйце-пашот – 1 шт.
Зелень
Для заправки:
Майонез Торчин® «Європейський» – 3 ст. л.
Гірчиця з зернами – 2 ст. л.
Мед – 1 ч. л.
Сіль, перець
- Сирі овочі очистити від шкірок і нарізати кубиками. Покласти їх в посуд для запікання та змастити майонезом Торчин® «Європейський».
- Приготувати соус: змішати майонезом Торчин® «Європейський», гірчицю, мед, сіль та перець. Замаринувати овочі у соусі.
- Запікати під фольгою у духовці 15-20 хв при температурі 200° С.
- Подавати готовий салат із теплим яйцем-пашот і зеленню.
Такий салат може стати окрасою будь-якого обіду чи стравою для святкової вечері. Запікаючи овочі з майонезом Торчин® «Європейський», ви отримаєте ніжний смак і привабливу скоринку, а соус на основі майонезу Торчин® «Європейський» та гірчиця Торчин® «Американська» з додаванням меду наповнять страву яскравим ароматом та неповторним смаком. Прикрасьте ваш салат яйцем-пашот. Смачного!