Рецепти

Томати болоньєз у томатному соусі

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Обсмажте помідори на конфорці для того, щоб досягти аромату диму (можна зробити на вогнищі). Наріжте цибулю та часник.
Цибулю та часник обсмажте на маслі, додайте цукор і сіль. Коли цукор почне карамелізувати соус, додати бальзамічний оцет і кетчуп Торчин® «Чилі».
Додайте обсмажені томати та протушкуйте. Додайте дрібно нарізаний базилік і вершкове масло, томіть 5 хв та залиште остуджувати.
Пастеризуємо банки і закатуємо. Рекомендовано до спагеті з м’ясом.
Томати болоньєз у томатному соусі
prev
next
Томати болоньєз у томатному соусі
30 хв
1

Інгредієнти:

  • Томати чері або сливка, розрізані навпіл - 500 гр
  • Кетчуп Торчин® «Чилі» — 300 г
  • Цибуля ріпчаста — 100 гр
  • Сіль — 10 гр
  • Цукор — 20 гр
  •  Вершкове масло / оливкова олія — 40 гр
  •  Базилік свіжий — 25 гр
  • Оцет бальзамічний — 20 гр
  • Паприка — 10 гр
  • Коріандр — 4 гр
  •  Часник — 20 гр
  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Обсмажте помідори на конфорці для того, щоб досягти аромату диму (можна зробити на вогнищі). Наріжте цибулю та часник.
  3. Цибулю та часник обсмажте на маслі, додайте цукор і сіль. Коли цукор почне карамелізувати соус, додати бальзамічний оцет і кетчуп Торчин® «Чилі».
  4. Додайте обсмажені томати та протушкуйте.
  5. Покладіть дрібно нарізаний базилік і вершкове масло, томіть 5 хв та залиште остуджувати.
  6. Пастеризуємо банки і закатуємо.
  7. Рекомендовано до спагеті з м’ясом.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися