Інгредієнти:
- Томати чері або сливка, розрізані навпіл - 500 гр
- Кетчуп Торчин® «Чилі» — 300 г
- Цибуля ріпчаста — 100 гр
- Сіль — 10 гр
- Цукор — 20 гр
- Вершкове масло / оливкова олія — 40 гр
- Базилік свіжий — 25 гр
- Оцет бальзамічний — 20 гр
- Паприка — 10 гр
- Коріандр — 4 гр
- Часник — 20 гр
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
- Обсмажте помідори на конфорці для того, щоб досягти аромату диму (можна зробити на вогнищі). Наріжте цибулю та часник.
- Цибулю та часник обсмажте на маслі, додайте цукор і сіль. Коли цукор почне карамелізувати соус, додати бальзамічний оцет і кетчуп Торчин® «Чилі».
- Додайте обсмажені томати та протушкуйте.
- Покладіть дрібно нарізаний базилік і вершкове масло, томіть 5 хв та залиште остуджувати.
- Пастеризуємо банки і закатуємо.
- Рекомендовано до спагеті з м’ясом.