Інгредієнти:
1 кг свинячих реберець
6 ст. л. цукру
1 ч. л. сушеного часнику
чорный перець
корица
мед
150г Кетчупу Лагідний
6 ст. л. Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак»
сік ½ лимона
- Для маринаду змішайте 6 ст. л. цукру, по 1 ч. л. сушеного часнику, перцю, кориці та меду, 150г Кетчупу Лагідний, 6 ст. л. Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак» і сік ½ лимона. Ретельно перемішайте
- Маринуйте 1 кг свинячих реберець близько 30 хв
- Запікайте замариновані реберця 1,5 години при 160 С
- Подавайте з гілочкою розмарину для запашного аромату.
Соковиті, ніжні, з хрусткою карамельною скоринкою, пікантним смаком і неймовірним ароматом –хіба можна залишитись байдужим до відомих реберець по-канадськи? Запрошуючи друзів, приготуйтесь до захоплених відгуків та компліментів.