Інгредієнти:
Рис круглий - 200 г
Сир пармезан
Печериці
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Селера (корінь)
Майонез Торчин® «Європейський» - 70 г
Оливкова олія
Вино біле - 200 мл
Петрушка
Часник
Сіль, перець
- Цибулю ріпчасту, печериці та селеру нарізати дрібними кубиками та пасерувати в оливковій олії.
- Додати рис, залити вином і томити на слабкому вогні, подмішуючи та додаючи воду та вино, поки рис не буде готовий.
- Додати сир, майонез Торчин® «Європейський», спеції, зелень і дати страві настоятися кілька хвилин для смаку.
Різотто – старовинна італійська страва, яку подавали на прийомах, весіллях та інших важливих подіях ще у середньовічній Італії. З майонезом Торчин® «Європейський» ви надасте страві королівської ніжності, кремової структури та вишуканості!