Інгредієнти:
- Рис — 300 г
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- Часник — 2 зубчики
- Печериці — 300 г
- Капуста білоголова — 200 г
- Соєвий соус Торчин® «Грибний смак» — 50 мл
- Пармезан
- Часник і цибулю дрібно наріжте й обсмажте на олії 2-3 хвилини.
- Додайте нашатковану капусту та гриби, помішуючи, обсмажте 2-3 хвилини. Коли овочі стануть м’якими, додайте 2 ст. ложки соєвого соусу Торчин® «Грибний смак».
- Після того як овочі дійшли до напівготовності, додайте до них рис і перемішайте. Якщо є потреба, обсмажте рис в олії з овочами (приблизно 3 хвилини). Краще, щоб рис залишився розсипчастим.
- Після цього влийте чайну чашку гарячої води, готуйте ризото на маленькому вогні. На весь процес приготування рису потрібно близько 25 хвилин, тому в міру википання рідини доливайте її невеликими порціями так, щоб вода постійно покривала рис. Потримайте на вогні ще кілька хвилин, додавши решту 2 ст. ложки соєвого соусу Торчин® «Грибний смак».
- Радимо прикрасити готову страву тертим пармезаном. Смачного!
Ризото — вишукана й апетитна страва для всієї родини. Смачна частина Італії вже за деякий час опиниться на вашій кухні та наповнить сімейну вечерю особливою атмосферою. Щоб страва вдалася соковитою та ароматною, не забудьте додати соєвий соус Торчин® «Грибний смак».